Dollenme olup olmadigini belirtiler diainda zaten nasil anlarizki? Belirtilerimide yazdim :)
Ates olcumu yapan kizlar ne zaman baslaniyor ates olculmeye?
Valla nokta atisi yaptim bu ay. Ovulasyonda cizgiyi gordum o gun iliski oldu. Tabi kismet :)Döllenme olduğuna eminsen hamilesindir o zaman canım..
Kızlar bugün kan testi yaptırmıştım ya, bata 5gün var. Beta HCG 16,91 çıkmış.Ne diyorsunuz bu sonuca?
Valla nokta atisi yaptim bu ay. Ovulasyonda cizgiyi gordum o gun iliski oldu. Tabi kismet :)
Canim 5 gun var gebe olabilirsin adet gununde yine yaptirKızlar bugün kan testi yaptırmıştım ya, bata 5gün var. Beta HCG 16,91 çıkmış.Ne diyorsunuz bu sonuca?
Tamam canim ben de koltukaltindan olcerim ama baslamam gereken belli bi tarih var mi peki??Sabah yataktan çıkmadan ölçe biliyorsan dil altıntan ölç canım ölçemiyorsan koltuk altı ama şöyle de bişey var ben mesela askılı pijama ile yatıyorum sabah kalktığımda kolum biyanda bacağım biyanda uyanıyorum soğuk oluyor koltuk altım bazen kasıktan ölçüyorum yani..
Umitsiz olma insallah tutmustur. Hem ben herseye aliskinim olmasa bile bidaki ay icin stok yapcamBende aynı şekilde ama bakalım tuttu mu bilmiyorum ümitsizim
Hamilesin işte canım tebrikler Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)
İki gün sonra ikiye katlaması gerekiyor diye biliyorum. Birdaha yaptıracağım iki gün sonra.Canim 5 gun var gebe olabilirsin adet gununde yine yaptir
Tamam canim ben de koltukaltindan olcerim ama baslamam gereken belli bi tarih var mi peki??
Canım öyle mi diyorsun? Hala inanamıyorum, Allahım isteyem herkese versin inşallah
Canim geçen hafta adetime 6 gün varken 12.97 çıkmıştı. Bir gün sonra tekrar yaptırdım 28 çıktı. Dün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. Ve bugün adet günümde kan testim 768 çıktı. Sende hamilesin benceKızlar bugün kan testi yaptırmıştım ya, bata 5gün var. Beta HCG 16,91 çıkmış.Ne diyorsunuz bu sonuca?
Kızlar bugün kan testi yaptırmıştım ya, bata 5gün var. Beta HCG 16,91 çıkmış.Ne diyorsunuz bu sonuca?
Canım dün sabah test yaptım ama negatiftir bu arada hala bisey yok afedersin peceteyi biraz bastırarak baktım acaba kanama olacak mi yanı birşeyler var mi diye hanı burnun kanalda sonradan azıcık bi kurumuş kan gelir ya peceteye öyle azıcık iğne ucu kadar bi kan ama başka bisey yok ay kafam çok karışık ya bi ay önce kontrole gitmiştir kist falan da yok bildiğim kadariylaPeki test ne zaman yaptın canım ?
Canım beim yazdikarima da bakıp fikrini söyler misin lütfenHamiş olma ihtimalin yüksek cnm.
Canım beim yazdikarima da bakıp fikrini söyler misin lütfen
O kadar çok yazmisimki canım tablete geçtim şimdi kopyalayamadım ama kısaca şöyle canım ya dün benim tam regl zamanında sabah test yaptım negatifti. Sonra adet oldum daha doğrusu azıcık bir damla falan açık renk peceteye kan geldi ama o kadar bu akşam oldu başka bisey yok önce bu yerleşme kanaması olabilir mi sancı vs yok bildiğim kadarıyla kist falan da yok bu kanama ne olabilir. Çok mu abartiyorum acaba herşeyi canım ya bebek sevdasına kafayı herşeye bakıyorum sanırım ama tuhaf geldi bana açan negatif çıktığı halde olma ihtimali var mi öncehangisine cnm. kopyalarmısın
Kelimeler otomatik değişiyor bazı kelimeler saçma olmuş canım anlaşılır umarım yazdiklarimhangisine cnm. kopyalarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?