- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
27 kasım da olmam lazım canımne zaman regl olacaksın canım kaç gün kaldı
Canım bende bu ay başladım daha yumurtlama döneminden önce düşüyor ve yumurtlama günü yükseliyor benim bildiğim sonrada adet zamanı hamileysen yüksek devam ediyor değilsen normalden düşük oluyor ateşinAteş ölçünce ne oluyor anlamadım ben
o zaman daha erken canım ya belirtileri görebilmek için en azından gününün geçmesi gerekli .. mesela bizim okuldaki hocalardan biri 6 haftalık gebe daha yeni yeni baş dönmesi ve mide şikayetleri başladı. kişiden kişiye değişir tabi ama yine de henüz erken bence gününü bekle çok da kafayı takma yoksa benim gibi kafayı sıyırırsın Allah korusun27 kasım da olmam lazım canım
o zaman daha erken canım ya belirtileri görebilmek için en azından gününün geçmesi gerekli .. mesela bizim okuldaki hocalardan biri 6 haftalık gebe daha yeni yeni baş dönmesi ve mide şikayetleri başladı. kişiden kişiye değişir tabi ama yine de henüz erken bence gününü bekle çok da kafayı takma yoksa benim gibi kafayı sıyırırsın Allah korusun
aramıza katılmak isteyenler var bat 03.12 demi. iyi gidiyor..
evet canım göz kararması ilaçtan olabilir bi ara ben de kullanmıştım ben de de mide bulantısı baş dönmesi yapmıştı:) tam birleşme falan olmadığından çok umudum yok canım demir eksikliği var bende hapımı kullanıyorum bi süredir göz kararması ondan sanırım ama göğüslerimden çok şikayetçiyim hiç böyle olmamıştı
kimse bana cevap yazmadı küstüm zaten annem ve arkadaşımı aradım o kesin yerleşme kanamasıdır falan demelerini bekledim sanırım biri belki kist vardır dedi biri de kanamadan önce olur öyle akşama kanam başlar falan dedi moralimi bozdular..siz de cevap yazmıyosunuz zaten hıhhh..
canım ben dün adet oldum sandım yani bilmiyorum oldum belki de ama küçücük bi kan bi iki damla belki açık renkte peçeteye gelmişti silerken.. sonra azıcık kahverengi akıntı geldi.. dünden beri başka hiç birşey yok hatta normal akıntı devam ediyo beyaz renkte.. ne olabilir ki bu
Noldu kız şekerim anlat bakalım ?
canım ben dün adet oldum sandım yani bilmiyorum oldum belki de ama küçücük bi kan bi iki damla belki açık renkte peçeteye gelmişti silerken.. sonra azıcık kahverengi akıntı geldi.. dünden beri başka hiç birşey yok hatta normal akıntı devam ediyo beyaz renkte.. ne olabilir ki bu
dündü canım batYerleşme kanaması olabilir bat ne zaman
dündü canım bat
Ben bu ay deneyeyim dedim 36.01 veya 36ydi hep. Yumurtlamadan 1 gun once 37 ye cikti ve yumurtlamadan 8 gun gecmesine ragmen hala 37 de. Ara ara ates basiyor bide ter dokuyorum sanki. Acaba olabilir mi?Canım bende bu ay başladım daha yumurtlama döneminden önce düşüyor ve yumurtlama günü yükseliyor benim bildiğim sonrada adet zamanı hamileysen yüksek devam ediyor değilsen normalden düşük oluyor ateşin
Ben bu ay deneyeyim dedim 36.01 veya 36ydi hep. Yumurtlamadan 1 gun once 37 ye cikti ve yumurtlamadan 8 gun gecmesine ragmen hala 37 de. Ara ara ates basiyor bide ter dokuyorum sanki. Acaba olabilir mi?
Evet canim. Gec dollenme oldu bende 24.gun oldu yumurtlama.Ovulasyon testi de kullanıyor musun peki ?
Evet canim. Gec dollenme oldu bende 24.gun oldu yumurtlama.
Dollenme olup olmadigini belirtiler diainda zaten nasil anlarizki? Belirtilerimide yazdim :)Geç yumurtlama oldu yani döllenme olup olmadığını henüz bilmiyorsun anladığım kadarıyla..
Hayırlısı canım inşallah tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?