Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

27 kasım da olmam lazım canım
o zaman daha erken canım ya belirtileri görebilmek için en azından gününün geçmesi gerekli .. mesela bizim okuldaki hocalardan biri 6 haftalık gebe daha yeni yeni baş dönmesi ve mide şikayetleri başladı. kişiden kişiye değişir tabi ama yine de henüz erken bence gününü bekle çok da kafayı takma yoksa benim gibi kafayı sıyırırsın Allah korusun

:) tam birleşme falan olmadığından çok umudum yok canım demir eksikliği var bende hapımı kullanıyorum bi süredir göz kararması ondan sanırım ama göğüslerimden çok şikayetçiyim hiç böyle olmamıştı

evet canım göz kararması ilaçtan olabilir bi ara ben de kullanmıştım ben de de mide bulantısı baş dönmesi yapmıştı

kimse bana cevap yazmadı küstüm zaten annem ve arkadaşımı aradım o kesin yerleşme kanamasıdır falan demelerini bekledim sanırım biri belki kist vardır dedi biri de kanamadan önce olur öyle akşama kanam başlar falan dedi moralimi bozdular.. siz de cevap yazmıyosunuz zaten hıhhh..

Noldu kız şekerim anlat bakalım ?

Adet oldum kizlar bugun bitincede rahim filmi cektircem gunumu aldim insAllah açıktır tuplerim yada faydasi olur :))

Noldu kız şekerim anlat bakalım ?
canım ben dün adet oldum sandım yani bilmiyorum oldum belki de ama küçücük bi kan bi iki damla belki açık renkte peçeteye gelmişti silerken.. sonra azıcık kahverengi akıntı geldi.. dünden beri başka hiç birşey yok hatta normal akıntı devam ediyo beyaz renkte.. ne olabilir ki bu

Yerleşme kanaması olabilir bat ne zaman

Ben bu ay deneyeyim dedim 36.01 veya 36ydi hep. Yumurtlamadan 1 gun once 37 ye cikti ve yumurtlamadan 8 gun gecmesine ragmen hala 37 de. Ara ara ates basiyor bide ter dokuyorum sanki. Acaba olabilir mi?

Birtek ates degil 2 gundur sabah kalkamiyorum sanki yatak yat zibar diyo. Halsizlik bitkinlik var. Tansiyonum dusuk 3 gundur 9a 5. Kasiklarimda yumurtlamadan bu yana devam eden agri var. Bugunde sanki baska turlu agriyo icimden bisey cekiliyor gibi. Goguslerimde 3 gundur agriyor adetten once hic olmayan birsey.

Geç yumurtlama oldu yani döllenme olup olmadığını henüz bilmiyorsun anladığım kadarıyla..

Hayırlısı canım inşallah tutmuştur
Dollenme olup olmadigini belirtiler diainda zaten nasil anlarizki? Belirtilerimide yazdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…