Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

1 yılı geçti canım :KK43: :KK43:
Her ay ümitlenmek ve sonucu negatif görmek çok acı..
Her ay biraz hayal kırıklığına uğruyoruz ama Allahtan ümit kesilmez. Negatif düşünmemek lazım. Bende hemen olacak sanıyordum ama zormuş. Bazıları hemen hamile kalıyor istemeyenler bile. Allah isteyen herkese en kısa zamanda çok uğraşmadan yıpranmadan bebek nasip etsin:anneadayı::anneadayı:

Her ay biraz hayal kırıklığına uğruyoruz ama Allahtan ümit kesilmez. Negatif düşünmemek lazım. Bende hemen olacak sanıyordum ama zormuş. Bazıları hemen hamile kalıyor istemeyenler bile. Allah isteyen herkese en kısa zamanda çok uğraşmadan yıpranmadan bebek nasip etsin:anneadayı::anneadayı:

Yıllarca çocuk istemedik daha erken diye, kariyer yapacağım diye.. bu kadar zor olacağını bilseydim bu riske girmezdim, 31 yaşıma girdim ve ümidim azalıyor enerjimi kaybediyorum. İstediği anda hamile kalanları içten içe kıskanmaya çekememeye başladım, kendimi değersiz hissetmeye başladım. Ve tabi bunlar kimseye de anlatılmaz..
Ama yine de her şeyin hayırlısı diyelim. Allahım gerçekten isteyenlere hayırlısıyla bebişler nasip etsin...

Yıllarca çocuk istemedik daha erken diye, kariyer yapacağım diye.. bu kadar zor olacağını bilseydim bu riske girmezdim, 31 yaşıma girdim ve ümidim azalıyor enerjimi kaybediyorum. İstediği anda hamile kalanları içten içe kıskanmaya çekememeye başladım, kendimi değersiz hissetmeye başladım. Ve tabi bunlar kimseye de anlatılmaz..
Ama yine de her şeyin hayırlısı diyelim. Allahım gerçekten isteyenlere hayırlısıyla bebişler nasip etsin...
Karamsarlık yok. Ben de 32 yaşındayım nolmuş yani. Sabırla bekleyeceksin ya hemen çokme böyle. Benim ilk denemem bu ay ama tutmadı sanırım. Bakalım ne zaman tutacak bekleyeceğiz ama karamsar olursan olmaz zaten.

Bende aynısını yaptım bu zamana kadar hic bu kadar cocuk sahibi olmak istememiştim. Yani tabi evlendigimde birgun cocuk sahibi olmak istiyordum hatta diyordum ilk bi iki sene yapmam diye. Sonra yuksek lisans doktora iş güç oldu yaş 30. Zaten anca evlendim. Simdide istiyorum ama hemen de olmadı. Tabiki Allah hayırlısini versin. Allah sonuçta ne kadar cok istedigimizi dua ettigimizi görüyor. Sabır versin bizlere. Ümidimizi yitirmemeliyiz. Olacağına inanmaliyiz. Allah bizede bu guzel duyguyu nasip edecektir

Bende aynısını yaptım bu zamana kadar hic bu kadar cocuk sahibi olmak istememiştim. Yani tabi evlendigimde birgun cocuk sahibi olmak istiyordum hatta diyordum ilk bi iki sene yapmam diye. Sonra yuksek lisans doktora iş güç oldu yaş 30. Zaten anca evlendim. Simdide istiyorum ama hemen de olmadı. Tabiki Allah hayırlısini versin. Allah sonuçta ne kadar cok istedigimizi dua ettigimizi görüyor. Sabır versin bizlere. Ümidimizi yitirmemeliyiz. Olacağına inanmaliyiz. Allah bizede bu guzel duyguyu nasip edecektir
Ben daha doktoramın yarısındayım :) bebiş gelirse 5 sene sonra bitiririm heralde :)

Karamsarlık yok. Ben de 32 yaşındayım nolmuş yani. Sabırla bekleyeceksin ya hemen çokme böyle. Benim ilk denemem bu ay ama tutmadı sanırım. Bakalım ne zaman tutacak bekleyeceğiz ama karamsar olursan olmaz zaten.

Tatlım işte hemen değil.. sorun da bu zaten.. Yıllarca uğraşıyorsun, her ay yumurtlama dönemi, çatlatma, vücuda sürekli hormon yükleniyor, adet bekleme, belki hamilesindir diye ilaç kullanamama, test negatif.. hoop baştan..
Sen yeni başlamışsın umarım bunları yaşamadan hamile kalırsın.

Bir ayın daha hayal kırıklığı ile sonuna geldik... :( bu ay da olmadı adetlendim kızlar :KK42: napalım kısmet değilmiş... çok şükür en azından düzenli adetimiz var dimi :KK37: bir ay eşimden ayriyim herşey olduğu kadar :)

günaydın herkese rabbim hepinizi fazla bekletmeden bebişlerinizi verir inşallah
ben pko hastasıyım 2.5 yıldır korunmuyoruz yazın başından beri kilo verdiğim için düzenli 30 günde bir adet
oldum bu ayda 31 ekimde olmam gerekiyordu artık düzenli adet görüyorum diye ilk defa bu ay yumurtlama günümü hesapladım 17 ekimdi ama 19 ekim de oldu ancak ilşki oyüzden ben fazla umutlanmadım açıkçası ama adetim geçti adet günü test yaptım ilaç kullanıyorum diye negatif çıktı gerçi testtede pek güvenemedim çok adi bişeydi nöbetçi eczanede o varmış belirti olarak pek bişey yok kendimi dinlemiyorum sadece göğüsler hassaslaştı ama ben adet olucagım zamanda aynısı oluyor oyüzden onu belirtiden saymıyotum kafam çok karışık umutlanmak istemiyorum bıktım çünki hayal kırıklıgından

Tatlım işte hemen değil.. sorun da bu zaten.. Yıllarca uğraşıyorsun, her ay yumurtlama dönemi, çatlatma, vücuda sürekli hormon yükleniyor, adet bekleme, belki hamilesindir diye ilaç kullanamama, test negatif.. hoop baştan..
Sen yeni başlamışsın umarım bunları yaşamadan hamile kalırsın.
olsun ama olumsuz düşündükçe, iyice kendine dert haline getirince zaten vücut etkileniyor. o yüzden akışına bırakmak lazım. çok zor kafaya takmamak biliyorum ama elimizden geldiğince düşünmemek lazım.

sen nerelerdesincnm. monte cristo ve shoji de ortalarda yok. valla alışkanlık haline geldiniz. v:KK54:

valla evde iş güç bitmiyo misafirlerimizde vardı pek vakit bulamadım o yüzden giremedimm bnde özledim sizi valla :) napiosunz bakiim keyifler nasıl :KK59:

Selam kizlar. Allahim hepimize tez vakitte saglikli bebisler nasip etsin. Ben 8 ekimde regl oldum. Hafif derecede pkom olduğu için yumurtlama takibi icn Dr gittim. 26 ekim de yumurtam catladi. Dr öyle söyledi. Simdi 8 kasimi bekliyorum ama hamilelige dair hicbir belirtim yok adete de. Sadece sivilcelerim basladi sanirim bu ay da olmadi. Dr bu ayda olmazsa ilaca baslayalim dedi bakalim bekleyip gorucez

Bugün adet günüm sizce var mı arkadaşlar :)
image.jpeg

Back