- 20 Haziran 2010
- 459
- 554
- 303
On beş ve yukarısı galiba ama ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım doktorum yüz iki yüz olması lazım dedi benim otuz daydı değerim
İnşallah canım yumurtlama zamanındayım bakalım isteyen herkese nasip olsun inşallahÇok geçmiş olsun umarım bir daha yaşamaz ve sağlıklı şekilde hamile kalırsınız inşallah.
İnşallah canım yumurtlama zamanındayım bakalım isteyen herkese nasip olsun inşallah
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var; pazar günü oldugu için doktoruma soramadım,
Bu testin sonucu nedir? 1,13 ve 2,67 yazıyor. Hangisini baz almalıyım ve gebelik var mı yok mu acaba??
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var; pazar günü oldugu için doktoruma soramadım,
Bu testin sonucu nedir? 1,13 ve 2,67 yazıyor. Hangisini baz almalıyım ve gebelik var mı yok mu acaba??
İnşallah benimde bugün çatlama tahminen yani ovulasyon testi yapmıyorum ben hemen her gün giriyoruz ilişkiye inşallah olur amininşallah bu ay hamile kalırsın cnm. benimde dün muhtemelen yumurtam çatladı. çünkü dün akşam çok kötü kasığım ağrıdı dik duramadım hatta otururken bile yavaşça oturmak zorunda kaldım. inşallah benimkide tutmuştur. dün sabah denemiştik bir gün öncedeumarım bu ay hamile kalmışızdır.
İnşallah benimde bugün çatlama tahminen yani ovulasyon testi yapmıyorum ben hemen her gün giriyoruz ilişkiye inşallah olur amin
Kizlaaaarrr
Ne zaman adet tarihin benim 15 kasımamin inşallah cnm. ben ovulasyon testi yaptım cuma sabah 11 de. ikinci çizgi çıktı ama biraz silikti. cuma akşam 8 de yaptım ikiside net kırmızı iki çizgi . cumartesi sabah ta yaptım yine iki çizgi. cumartesi akşam ikinci çizgi kayboluyodu. cuma ve cumartesi birliktelik oldu. kısmet bakalım bekleyip göreceğim.
Canım bu testin sonucuna göre negatif ama geç döllenme falan olduysa değer yükselebilir. Sen en iyisi adetin gelmezse 2-3 gün sonra testi tekrarla. İçimden bir ses yükselecek diyor umarım öyle olur
Ne zaman adet tarihin benim 15 kasım
İnşallah değerin artar canım. Ne kadardir deniyorsunuz?Valla herhalde bu kez de olmadı
Eğer bu ay da bir şey yoksa aşılamaya geçiyoruz artık bakalım
Ümitsiz olma canım Allah nasip ettikten sonra olur. Hergun yada gun asiri iliski olsada herzaman tutmuyor ki. İnşallah hamile olursun.Benim BAT 10 Kasım benim yumurtlama günü eşim yoktu. Ondan 3 gün önce ilişki olmuştu. Ne kadar ümitsiz olsamda yinede acaba demeden duramiyorum
Ay hadi bakalım ya şimdiden heyecan yapıyorum güya heyecan yapmayacaktım bu ay:) benimde
Benim BAT 10 Kasım benim yumurtlama günü eşim yoktu. Ondan 3 gün önce ilişki olmuştu. Ne kadar ümitsiz olsamda yinede acaba demeden duramiyorum[
Kısmet canım inşallah olmuştur son anda bile hamile kalanlar olabiliyo sonuçta siz devam edin
İnşallah değerin artar canım. Ne kadardir deniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?