Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

On beş ve yukarısı galiba ama ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım doktorum yüz iki yüz olması lazım dedi benim otuz daydı değerim

Çok geçmiş olsun umarım bir daha yaşamaz ve sağlıklı şekilde hamile kalırsınız inşallah.

İnşallah canım yumurtlama zamanındayım bakalım isteyen herkese nasip olsun inşallah

inşallah bu ay hamile kalırsın cnm. benimde dün muhtemelen yumurtam çatladı. çünkü dün akşam çok kötü kasığım ağrıdı dik duramadım hatta otururken bile yavaşça oturmak zorunda kaldım. inşallah benimkide tutmuştur. dün sabah denemiştik bir gün öncede umarım bu ay hamile kalmışızdır.

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var; pazar günü oldugu için doktoruma soramadım,

Bu testin sonucu nedir? 1,13 ve 2,67 yazıyor. Hangisini baz almalıyım ve gebelik var mı yok mu acaba??

Canım bu testin sonucuna göre negatif ama geç döllenme falan olduysa değer yükselebilir. Sen en iyisi adetin gelmezse 2-3 gün sonra testi tekrarla. İçimden bir ses yükselecek diyor umarım öyle olur

İnşallah benimde bugün çatlama tahminen yani ovulasyon testi yapmıyorum ben hemen her gün giriyoruz ilişkiye inşallah olur amin

İnşallah benimde bugün çatlama tahminen yani ovulasyon testi yapmıyorum ben hemen her gün giriyoruz ilişkiye inşallah olur amin

amin inşallah cnm. ben ovulasyon testi yaptım cuma sabah 11 de. ikinci çizgi çıktı ama biraz silikti. cuma akşam 8 de yaptım ikiside net kırmızı iki çizgi . cumartesi sabah ta yaptım yine iki çizgi. cumartesi akşam ikinci çizgi kayboluyodu. cuma ve cumartesi birliktelik oldu. kısmet bakalım bekleyip göreceğim.

Ne zaman adet tarihin benim 15 kasım

Canım bu testin sonucuna göre negatif ama geç döllenme falan olduysa değer yükselebilir. Sen en iyisi adetin gelmezse 2-3 gün sonra testi tekrarla. İçimden bir ses yükselecek diyor umarım öyle olur

Valla herhalde bu kez de olmadı
Eğer bu ay da bir şey yoksa aşılamaya geçiyoruz artık bakalım

Benim BAT 10 Kasım benim yumurtlama günü eşim yoktu. Ondan 3 gün önce ilişki olmuştu. Ne kadar ümitsiz olsamda yinede acaba demeden duramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…