çok teşekkür ederim tatlım, tüm gelişmeleri paylaşacağım sizinle ki başına böyle bi durum gelen hiç paniklemesinboşver canım sen o doktoru. ayrıca çok iyi düşünmüşsün. sağlığına dikkat et. biraz spor birazda kür en kısa zamanda normale döner. hepimiz için en hayırlısını Rabbim bilir. allaha emanet ol cnm
Evet canım
Günaydın kızlarcım iyi hafta sonları
benim daha çalışma vaktim gelmedi, adetimin 4.gününde başladığım kürler hala adet sökrüyor bugun oldukça azaldı artık, yarına biter, halbuki 4. günde hiç yoktu, rahim temizleniyor sanırım... yarın da kaplıcaya gideceğim, iyi geliyormuş yumurtalaraGünaydın lar... herkese hayırlı haftasonları olsun inşallah. Veee iyi çalışmalar yumurtlama dönemindeki hanımlar :)
Emin misin canım adet olacağına? adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı..
Ağrı sancı olsa neyse dicem de akıntım koyulasti kanamadan önce gelen koyu sarı pembemsi karışık akıntı işte amaaan off cok umutluydum
benim daha çalışma vaktim gelmedi, adetimin 4.gününde başladığım kürler hala adet sökrüyor bugun oldukça azaldı artık, yarına biter, halbuki 4. günde hiç yoktu, rahim temizleniyor sanırım... yarın da kaplıcaya gideceğim, iyi geliyormuş yumurtalarayarından itibaren çalışmalara başlanacak :)
inşallah kuzuum her yöntemi deniyorum, tutarsa diye :) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahinşallah kaplıcada iyi gelir. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. hatta buradaki bütün hanımlarında....
Merhaba nasıl gidiyor? Senin bat ne zaman canımEvt cnm ilk olacak kismet olursa 26 yasindayim bnde agustostan beri korunmuyoruz . Senin cocugun var mi?
Mrb cnm bat 10 kasım görünüyor 28 i 29 u saydam akıntıyı gördüm ki aylardır görmüyordum nedense canım ancak birliktelik 27 si oldu ve o günler çok stresli günler geçirdim hala daha geçiriyorum da . O yüzden bu şekilde eğer sağlıklıysam bile döllenmenin olabileceğine inanamıyorum cnmMerhaba nasıl gidiyor? Senin bat ne zaman canım
tebrik ederim:) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:)Evet canım
Günaydın canim. Benim adet 26 ekimde başladı. Dün sona erdi gibiydi ama bu sabah kahverengi lekelenme gibi geldi. Herhalde bugün biter. Bu sefer daha yogun ve uzun surdu. Bundan önce 3 ekimdi. Normalde daha yeni adet olmayi bekliyordum erken oldum. Bu ay yumurtlama hangi gün olur bilemiyorum kafam karıştı.Mrb cnm bat 10 kasım görünüyor 28 i 29 u saydam akıntıyı gördüm ki aylardır görmüyordum nedense canım ancak birliktelik 27 si oldu ve o günler çok stresli günler geçirdim hala daha geçiriyorum da . O yüzden bu şekilde eğer sağlıklıysam bile döllenmenin olabileceğine inanamıyorum cnmsenin nasıl gidiyor cnm?
Sonuç 1.13 yaziyor canim. Idrar testi yaptin mi orda pozitifi gordunmu. Belki yükselir değerin.Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var; pazar günü oldugu için doktoruma soramadım,
Bu testin sonucu nedir? 1,13 ve 2,67 yazıyor. Hangisini baz almalıyım ve gebelik var mı yok mu acaba??
Canım bir on üç olan senin şuan düşük yükselirse gebelik olabilir iki gün sonra tekrar baktır inşallah hamilesindirArkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var; pazar günü oldugu için doktoruma soramadım,
Bu testin sonucu nedir? 1,13 ve 2,67 yazıyor. Hangisini baz almalıyım ve gebelik var mı yok mu acaba??
Canım bir on üç olan senin şuan düşük yükselirse gebelik olabilir iki gün sonra tekrar baktır inşallah hamilesindir
On beş ve yukarısı galiba ama ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım doktorum yüz iki yüz olması lazım dedi benim otuz daydı değerimTeşekkürler, peki kaç olması gerekiyor en az internette net bir bilgi bulamadım
Sonuç 1.13 yaziyor canim. Idrar testi yaptin mi orda pozitifi gordunmu. Belki yükselir değerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?