Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Selam kizlar sizlere bisey sormak istiyorum. Ben folik asit kullaniyordum 3 ay kadar ictim sonrasinda biraktim belki zarari olur diye.. Sizce devam etmeli miyim? Kafama takildi da

zararı yok canım ıspanak bulgur yediğin günler de içmesende olur onlar zaten doğal folik asit ama bebek planladığınız andan itibaren içilmeli diyor doktorlar

kızlar başka bir sayfada paylaştım sizin fikriniz ne bugün yaptım çizgi yoktu yarım saat böyle oldu sizce hamile olabilir miyim?

Eklentiler

• IMG_7130.JPG
    63 KB · Görüntüleme: 202
kızlar başka bir sayfada paylaştım sizin fikriniz ne bugün yaptım çizgi yoktu yarım saat böyle oldu sizce hamile olabilir miyim?

Olabilirsin canım bir kaç gün sonra tekrar et yine çünkü başına böyle durum gelenler genelde hamile çıkmış.. İnşallah hamilesindir

Olabilirsin canım bir kaç gün sonra tekrar et yine çünkü başına böyle durum gelenler genelde hamile çıkmış.. İnşallah hamilesindir
teşekkür ederim cevabınız iciç yrn sabah yekrarlicam pek umutlu değilim ama insallah

Benimde saatler sonra ikinci silik cizgi cikti hep yaptigim testlerde.bugunku kan testim negatif ve sonuc bugun adet oldum

boşver canım sen o doktoru. ayrıca çok iyi düşünmüşsün. sağlığına dikkat et. biraz spor birazda kür en kısa zamanda normale döner. hepimiz için en hayırlısını Rabbim bilir. allaha emanet ol cnm

Kızlar ben bu gün ovulasyon testimi gösterdim ya size. İki koyu çizgi vardı. İlişki dünmü olmalıydı yoksa bu günmü olmalı. O testi sabah 10 da yaptım

bende böyle bir soru yöneltecektim. çift çizgi çıktıktan ne kadar sonra çatlama oluyordu bilen varmı hanımlar . bir saatönce ovulasyon testinde çift çizgi gördüm. bu sabah 6,30 da denedik. yarında 6,30dadeneyim diyorum.ne dersiniz. doğru olurmu ?

zararı yok canım ıspanak bulgur yediğin günler de içmesende olur onlar zaten doğal folik asit ama bebek planladığınız andan itibaren içilmeli diyor doktorlar
Anladim canim cok tesekkur ederim bilgi icin. Bugunden itibaren icmeye devam edeyim bakalim ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…