Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum canım kişiye göre değişsede bazen yumurtlama olurken öyle kanamalar olabiliyor.. Doğru zamanda ilişkiye girmişsiniz yani :)
Ay rahatladim valla korktum bisey oldu diye bebek cok istiyorum gecen yil bu donemde hamikeyfim malesef kaybettim simdi korkuyorum her an yanlis biseyler olur diye cok tesekkur ederim cvbin icin :)

bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor

Öncelikle hepinize merhaba :)
benimde son adet tarihim 12 ekimdi geçen ay 26 gün sonra adet oldum buna göre 8 günüm var okadar çok belirti yaşıyorum ki ve sanki hamileymişim hissine kapılıyorum öncesinde 2 gebelik yaşadım biri boş gebelikti biri 2 aylıkken kalp durması sonucu iki kurtaj olmak zorunda kaldım.. 2. gebeliğimde de adetime çok önceden belirtiler yaşadım ve hamile olduğumu hissettim eşime hamileyim hatta dedim oda delimisin demişti nerden bilicen tövbe falan daha adetime vardı diye ay neyse şimdi son kürtajımı olalı 3 ay olucak nerdeyse çok bebek istiyorum psikolojikmi diye düşünmekten kendimi alamıyorum biraz konuşup rahatlamaya ihtiyacım var sanırım belirti olarakda çok fazla gaz problemi sağ kasığımda ara ara sancı batma bir keresinde çok fazla bir ağrı sol kasığımda hafif bir kaç kez sadece bel ağrısı şuanda belim ağrıyor birde beyaz parçamsı gibi akıntım var hakkımızda hayırlısı..

şuan öyle garip oldumki son hamileliğimdeki verileri silmeyi unutmuşum bebeğimin kalbi durmasaymış 21 haftalık olucakmış çok enteresann bunada şükür çoook duygulandımm

şuan öyle garip oldumki son hamileliğimdeki verileri silmeyi unutmuşum bebeğimin kalbi durmasaymış 21 haftalık olucakmış çok enteresann bunada şükür çoook duygulandımm

Yiyecek ekmeği, içecek suyu yokmuş demekki tatlım üzülme önümüzdeki maçlara bakmak lazım; )

Yiyecek ekmeği, içecek suyu yokmuş demekki tatlım üzülme önümüzdeki maçlara bakmak lazım; )

aynen canım kısmetse yeniden deniyoruz zaten umutla ama birden görünce üzüldüm işte bunada şükür gerçekten doktorum sağlıklı olsa tutunurdu demişti herşeyde vardır bir hayır

Kaç tl ye çıkıyor tüp bebek canım ? İnşallah mayısa kadar hamile kalırsın da paranızda size kalır..
BEN bahceci fulyada yaptiracam kalma parasi Otel kalan embriyo dondurma parası ilaç ilk 12 hafta (3 ay boyunca)ilaç parası genetik teste gönderme falan 15 bin TL cnm birazda cebimde para kalsın dedim .

BEN bahceci fulyada yaptiracam kalma parasi Otel kalan embriyo dondurma parası ilaç ilk 12 hafta (3 ay boyunca)ilaç parası genetik teste gönderme falan 15 bin TL cnm birazda cebimde para kalsın dedim .
3 ay mı kalmanız gerekiyor orda?

Selam kizlar sizlere bisey sormak istiyorum. Ben folik asit kullaniyordum 3 ay kadar ictim sonrasinda biraktim belki zarari olur diye.. Sizce devam etmeli miyim? Kafama takildi da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…