inşallah canım, bunu o kadar çok istiyorum ki :) adam olsunlar, kimsenin moralini bozmaya hakları yok ! inşallah hepimiz bu ay hamiş kalırız artık, bu ay tüm yöntemleri deneyeceğim ben :)
neden ki tatlım ?Benim nedense pek umudum yok kendimden
Benim nedense pek umudum yok kendimden
kıyamam yaaa, ben daha bi hırslandım, menopoz lafını duyunca, Allahın izni ile ben bu ay hamiş kalayım artık, yoksa tren kaçıyor mu neBenim hele hiç yok . Yumoşumla başbaşa oturuyoruz
günlerdir o kadar çok yazı okudum ki kafam allak bullak benim de... hamile kalmadan doktora falan gitmemek lazım, biraz da mucizelere inanmalı. bilinçli bir insan olup aman gidip tetkiklerimi yaptırayım deyince abuk sabuk şeyler çıkarıyorlar... forumları oku oku bitiremedim, başta ultrason vs, yok önce gel, yok git 2 hafta sonra bi daha gel, yok kan testi, yok idrar testi, yok hormon testi, yok yumurtlama testi, yok tüpler tıkalı olabilir rahim filmi, yok adetliyken gel, yok adetin 3. günü gel, yok yumurtlama zamanı gel!!!! bu ne yaaa, acayip bi sektör yaratmışlar kendi içlerinde, ben artık para tuzağı olduğunu düşünüyorum, biraz da Allaha sığınıp oluruna bırakmak gerek, ne zaman hastaneye gitsem grip mikrobu kapıyorum yatak döşek hastayım.. gitmeyeceğim artık, kanmayacağım bu umut tüccarlarına, çook kızgınım, çok!!!
kıyamam yaaa, ben daha bi hırslandım, menopoz lafını duyunca, Allahın izni ile ben bu ay hamiş kalayım artık, yoksa tren kaçıyor mu ne
maalesef öyle canım, kendilerine bağlamak için her türlü taktiği deniyorlar... belkide amacı beni tüp bebeğe falan yönlendirmek, artık her şeyi düşünür oldumAynı fikirdeyim. Oluruna bırakmak en güzeli. Artık insanın hayalleri ve umutları üzerinden para kazaniliyor ne yazikki. Zehir zıkkım olsun .
ayyy inşallah canım yaaben de hamiş hamiş size bol bol dua ederim artık :)Kal kal. Bari sana sevinelim ya yeter artık
ayyy inşallah canım yaaben de hamiş hamiş size bol bol dua ederim artık :)
bitti canım artık çalışmalara başlanıyor :)Bitti mi senin adet cnm?
bitti canım artık çalışmalara başlanıyor :)
almadım canım bu ay hiç arasız 2 günde bir devam teste gerek görmedim, bu ay çok hırslıyımOvulasyon testi alabildin mi _?
Ben bugun artik hastaneye gidip kan vermeyi dusunuyorum.adetim 3 gun gecikti.idrar testlerimi sabah yaptiklarimda silik bir ikinci cikiyor gun icinde yaparsam sanki yok gibi.kafami allak bullak ettiler en iyisi kan vermek dimi
almadım canım bu ay hiç arasız 2 günde bir devam teste gerek görmedim, bu ay çok hırslıyım
Allah razı olsun kuzuuum, ben de sizler için aynı duaları ediyorum bu mübarek günde, inşallah bekletmesin bebişlerimiz bizi artıkay hadi inşallah kalırsın bu ay kendim hamileyim gibi sevinicem yemin ederim..
Slm kizlar.ben 12 ekimde adet oldum 19unda ovulasyon gunu olarak takvime gore tahmin ediyorum esimle 2 ya da 3 gunluk arayla iliskiye girdik 25i tam ovulasyon gunum olarak isaretliydi o gun de devam ettik .ara ara bu gunden sonra kasiklarimda hafif batmalar oldu.dun yani ayin 29unda tekrar iliskide bulunduk ve ben kalkip lavaboya gittigimde cok afedersiniz spermle beraber lekelenme seklinde acik renkte kanama gibi bisey oldu su an bisey yok adetime daha 9 gun var ayrica bu nedir korkacak bisey degildir ins.ilk defa basima geldi yardim eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?