Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Sen yinede bu günleri değerlendir. Belkide geç yumurtlama olduğu için bunları hissediyorsundur.
Evet evet çalışmaya da devamda buda kafami tanıkiyorum yani yumurtlama olduğuna inanmıyorum ben yumurtlamayla bebisin ağrılarını ayırt ettigime inanıyorum yada sanırım ben kendimi cok adepte ettim :)

Bu günde bir gecseydi ya . Akşam benim adam gelecek bir terslik cikmazsa. Haftasonu gelsin çok yoruldum. Neyse ben çıkıyorum zaten sarj %5 gösteriyor. Sabahtan beri sömürdüm telefonu hahaha

Kurler zararlı demedim canim hemen kesin kendini oyle hissedipte ona gore davranma araştırmaya devam et diye diyorum Ins degilsindir

Evet evet çalışmaya da devamda buda kafami tanıkiyorum yani yumurtlama olduğuna inanmıyorum ben yumurtlamayla bebisin ağrılarını ayırt ettigime inanıyorum yada sanırım ben kendimi cok adepte ettim :)

Inşallah düşündüğün gibi bebiş olduğu içindir hissettiklerin

Çok iyi yapmışsın canım bahsettiğin kürle erken menopozdan kurtulanlar olduğunu okumuştum bende.. Kilo vermekte etkiliymiş o konuda zaten spora da başlıyorsun en doğru kararları vermişsin..

Çok iyi yapmışsın canım bahsettiğin kürle erken menopozdan kurtulanlar olduğunu okumuştum bende.. Kilo vermekte etkiliymiş o konuda zaten spora da başlıyorsun en doğru kararları vermişsin..
saol canım, erken menopoz olduğunu düşünmesem de madem değerler yükselmiş, bir kampa alayım kendimi de değerler eski haline dönsün dedim :) para tuzağı bunlar, bu doktorların hiçbirine inanmıyorum artık ben, o kadar çok şey yaşayıp görüyoruz ki :)

Aynen adetin bile kesilmemiş erken menapoz dan söz etmek için 6 ay adet görmemen lazım diye biliyorum

Valla bilmiyorum devlet hast gidiyorsun insan yerine koymuyorlar. Özele gidiyorsun gereksiz gereksiz tahlilller isteyip hastane para kazansın diye bizi soymaya çalışıyorlar.. Hangi mümessil doktorları memnun ederse onun ilacını yazıyorlar.. Birazda kendi kendinin doktoru olmak lazım canım

aynen canım tamamen katılıyorum sana, dediğin gibi adet düzensizliğim yok, gittim kendim yaptırmaya karar verdim testleri.. ne yani ben hamile kalmadan bi genel kontrolden geçeyim deyip de test yaptırmasaydım demek ki çıkmayacaktı :) annem, teyzemler, halamlar hepsi ilacı kullanmama karşı çıktılar, 6 ay adetler gelmez, düzensiz olur, belirtileri olur öyle menopozdan bahsedilir bu ne saçmalık hemen hormon hapı yazması falan diyerek beni uyardılar...

İnşallah hamile kalırsın bu ay da doktora gider nolldu lenn dersin

İnşallah hamile kalırsın bu ay da doktora gider nolldu lenn dersin
inşallah canım, bunu o kadar çok istiyorum ki :) adam olsunlar, kimsenin moralini bozmaya hakları yok ! inşallah hepimiz bu ay hamiş kalırız artık, bu ay tüm yöntemleri deneyeceğim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…