Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Arkadaşlar selam.adetime yani eğer olacaksam tabi 3 gün kaldı. FAkat ne adet ne de hamilelik belirtisi var bende bu ay. 2 gün önce idrar testi yaptım tabiki de negatif kan testi için bir hafta daha bekleyelim dedik. Eğer hamile isem hiçbir belirti olmaması normal mi

beyaz yoğun akıntıyla saniyelik batmalar bendede olmuştu inşallah istediğin gibidir :)

çook ama çok normal benim hiç bi belirtim yoktu sadece sağ kasığım batıyodu onuda adet olcam nasılsa diyodum

Aynen canım bende ayni durumdayim su an hayirlisi bakalim.benimde adet agrisi gibi agrim vardi ara ara dunden beri o da gitti hic bi belirti falan yok ama adetim olcak gibide diil saskinlikla ve merakla bekliyorm bende az kalmis biraz daha sabret canim guzel haberler aliriz ibns senden:)))

bat ı yaklaşan hanımlar nerdesiniz hadiiiii alın şu halay başını :)kısmetse bizde geliriz arkanızdan :)

at

aynen ya kızlar, psikolojikman çökmüş durumdayım güzel bir haber almaya o kadar muhtacım ki şuan,biriniz çıkında ben hamileyim deyin sevinelim bari

Bende çok istiyorum hamileyim demek yada arkadaslarimin burada hamileyim demelerini inşallah mutlu haberler alırız

Bende çok istiyorum hamileyim demek yada arkadaslarimin burada hamileyim demelerini inşallah mutlu haberler alırız
ya kan testi yaptırsam nolur daha 6 gün varken? ne yapacağımı şaştım ya bişeyler yapmak istiyorum artık, sıkıldım bu belirsizlikten

ya kan testi yaptırsam nolur daha 6 gün varken? ne yapacağımı şaştım ya bişeyler yapmak istiyorum artık, sıkıldım bu belirsizlikten

Canim 6 gün var ken pek sağlık bişi çıkacağını sanmiyorum ben.
Yani söyle 3 gün kala felan baktirirsin anca. Bu arada ne kadar zaman dir deniyorsun baya sabirsiziz meleğim?
:) sende bendesin

Bugün bat günümdü gelen giden yok 2 gündür kasıklarım fena ağrıdı şu an kesildi 3 aydır adetim 6 gün ileri attı o yüzden beklemedeyim...

canım inşallah hamilesindir bende yeni üye oldu beş aylık evliyim benımde senınde olur inşallahve tüm herkesin

canım inşallah hamilesindir bende yeni üye oldu beş aylık evliyim benımde senınde olur inşallahve tüm herkesin

Amin canım ya bakalım inşallah :)
5 aylık evlisin He daha yenisin Rabbim mutluluk ve huzur versin yuvaniza bide bebekle taclandirin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…