Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Inşallah bir an evvel senden de güzel haberler alırız tatlım. Hayal kırıklığı kadar kötü bir şey yok. Sizin haberlerinizle teselli buluyorum inan ama yskinimdan biri hamileyim dese aynı şekilde sevinmiyorum ne yalan söyleyim.

İnşallah hepimizin yüzü güler cAnım. Hepimiz hayirli sağlıklı bicir bicir bebeklerimizle mutlu oluruz

image.jpeg Bu ovulasyon testim hergün böyle, yumurtlama olmuyor değil mi ?

En az bu kadar koyu olması gerek canım yumurtlama gözükmesi için
Asla böyle ollmadı :( 5 ekim bat ama bu ay adetim 15 günden fazla sürdüğü için yumurtlamam ne zaman olur bilmiyorum normalde sat günü yumurtlama günlerimdi adet bitiminde yaptığım ovu testi şimdikinden biraz daha koyuydu ama senin resimdeki gibi hiç olmadı :KK61::KK61::KK61:

Asla böyle ollmadı :KK43: 5 ekim bat ama bu ay adetim 15 günden fazla sürdüğü için yumurtlamam ne zaman olur bilmiyorum normalde sat günü yumurtlama günlerimdi adet bitiminde yaptığım ovu testi şimdikinden biraz daha koyuydu ama senin resimdeki gibi hiç olmadı :KK61::KK61::KK61:

Bazen adet uzun sürünce yumurtlama adet sirasinsa olabiliyormuş bende yeni öğrendim öyle bir şey oldu belki de. Hic akıntın falan olmadi mi beyaz malum yumurtlama akintisi

Asla böyle ollmadı :KK43: 5 ekim bat ama bu ay adetim 15 günden fazla sürdüğü için yumurtlamam ne zaman olur bilmiyorum normalde sat günü yumurtlama günlerimdi adet bitiminde yaptığım ovu testi şimdikinden biraz daha koyuydu ama senin resimdeki gibi hiç olmadı :KK61::KK61::KK61:
Bak burda 1.foto yumurtladigim gün
2.gun etesi gündü
3. Ve 4. Testler de geçen hafta yapmıştım ne cikack ki diye

Eklentiler

• 20151025_000708_1.jpg
    20151025_000708_1.jpg
    142,8 KB · Görüntüleme: 73
Bazen adet uzun sürünce yumurtlama adet sirasinsa olabiliyormuş bende yeni öğrendim öyle bir şey oldu belki de. Hic akıntın falan olmadi mi beyaz malum yumurtlama akintisi

Akıntım oldu ama fazla deil canım bilmiyorum son güne kadar deneyeceğim bakalım

Hepinize çok tskler ederim allah hepimize yasatsin bu mutluluğu 3 Kasım nikah 15 kasim da evlilik yil dönümümuz eşime hediyem hazir
oncelikle hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah bize de iki yil oldu her d.gunlerinde ,dugun gununde , nikah gununde bekliyorum supriz yaparim diye ama yok artik resmi ve dini bayramlari da alacam listeme :) bizim nikah tarihimiz de 9 kasimdi cok umutlenmistim bu ay, kafamdan birsuru plan yaptim ama maglesef yine olmadi.unutmak gerekiyormus aksine gunler yaklastikca vucudumu dinlemekten baska ise odaklanamiyorum.neyse geciyorum kendimi tadini cikar hamileliginin dualarina bizleri de katarsan sevinizriz.

oncelikle hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah bize de iki yil oldu her d.gunlerinde ,dugun gununde , nikah gununde bekliyorum supriz yaparim diye ama yok artik resmi ve dini bayramlari da alacam listeme :) bizim nikah tarihimiz de 9 kasimdi cok umutlenmistim bu ay, kafamdan birsuru plan yaptim ama maglesef yine olmadi.unutmak gerekiyormus aksine gunler yaklastikca vucudumu dinlemekten baska ise odaklanamiyorum.neyse geciyorum kendimi tadini cikar hamileliginin dualarina bizleri de katarsan sevinizriz.
Allahım ben dahil hepimizin kucağını boş bırakmasın umutsuz olmayın ben Mart annesi olacaktim düştü yani olmasa olsun deriz olsa düşmesin velhasili stres bitmiyor

En az bu kadar koyu olması gerek canım yumurtlama gözükmesi için[/QUOTE bu ay ben de denedim bu testten onunda cift cizgiyi gordum baya belirgindi onbirinde yapmadim onikisinde yaptim tekrar ayniydi cift cizgi normal mi bir hafta sonra tekrar yaptim ikinci cizgi acilmisti benim yumurtlama tarihim hangisi su durumda bu sonuclar nasil okunmali bilginiz var mi

Allahım ben dahil hepimizin kucağını boş bırakmasın umutsuz olmayın ben Mart annesi olacaktim düştü yani olmasa olsun deriz olsa düşmesin velhasili stres bitmiyor[/QUt aminnnn insallah tesekkur ederim dikkatli olun ilk uc ay onemli insallah saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz

Bugun itibariyle 2.gunum gecikiyor yaptigim testler hemen deil bir sure sonra silik ikinci cizgi ole yerdemi goktemi nerdeyim bilmiyorum

Back