Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar az önce dayanamadım kan verdim adetime 3 gün var
Insallah hakkımızda hayırlısı olsun eşimin bile haberi yok geldiğimden ilk size söyleyeceğim malum olumsuz olursa sen saplantı yaptın olacağı varsa da olmaz böyle diyor
Benim kocamda öyle takma canım inşallah hamilesindirInsallah hakkımızda hayırlısı olsun eşimin bile haberi yok geldiğimden ilk size söyleyeceğim malum olumsuz olursa sen saplantı yaptın olacağı varsa da olmaz böyle diyor
Insallah hakkımızda hayırlısı olsun eşimin bile haberi yok geldiğimden ilk size söyleyeceğim malum olumsuz olursa sen saplantı yaptın olacağı varsa da olmaz böyle diyor
Kacta cikarmis sonuç
Osay napion bebeğim ne durumdasın var mı gelişme ?
Merhabalar benim bat 3 kasım ama hiçbir belirtim yok gebeliğe dair. Kırmızıları görcem sanırım. Sadece göğüslerim hassaslaştı o da zaten reglden önce olan birşey. Öbür aya inşallah. Zaten ilk denememizdi![]()
Az anca aldım sonucu 60Kızlar az önce dayanamadım kan verdim adetime 3 gün var
Kızlar az önce dayanamadım kan verdim adetime 3 gün var
Ay ne biliyim herkeste bi batmalar oluyo bi halsizlik falan. Ben dipcik gibiyim vallaDur kız regl gelmeden daha olumsuz düşünme zaten hamile olsanda reglin gecmeden pek belirtin olmuyor
Az anca aldım sonucu 60
Hayırlı olsun tebriklerAz anca aldım sonucu 60
Az anca aldım sonucu 60