Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar az önce dayanamadım kan verdim adetime 3 gün var

Insallah hakkımızda hayırlısı olsun eşimin bile haberi yok geldiğimden ilk size söyleyeceğim malum olumsuz olursa sen saplantı yaptın olacağı varsa da olmaz böyle diyor

Merhabalar benim bat 3 kasım ama hiçbir belirtim yok gebeliğe dair. Kırmızıları görcem sanırım. Sadece göğüslerim hassaslaştı o da zaten reglden önce olan birşey. Öbür aya inşallah. Zaten ilk denememizdi :KK45:

Osay napion bebeğim ne durumdasın var mı gelişme ?

Napiyim canım adetime 2 kaldı beklemedeyim. İki gündür rahatsızdım midemi üşütmüşüm ishal atlattım :KK42: Bugün daha iyiyim ama sol kasigimda batmalar devam ediyor. Akıntı falan normal devam ediyor. Senin durum ne canım

Merhabalar benim bat 3 kasım ama hiçbir belirtim yok gebeliğe dair. Kırmızıları görcem sanırım. Sadece göğüslerim hassaslaştı o da zaten reglden önce olan birşey. Öbür aya inşallah. Zaten ilk denememizdi :KK45:

Dur kız regl gelmeden daha olumsuz düşünme zaten hamile olsanda reglin gecmeden pek belirtin olmuyor

Kızlar bu gün ilk defa ovulasyon testinde kopkoyu iki çizgi yakaladım ama maalesef koca yok :( cuma gelicek :(

Back