Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

çççoooookkkkkk geçmiş olsun. yaaaa umutlandırmak istemem ama baksana epey belirti var sende. bende ise sadece kasıklarımda bir ağırlık hissi var başka da hiçbişey yok :KK43: o da muhtemelen üşütmüşümdür ondandır, kendimi kandırıp duruyorum bence ben yine :KK43:

Deme öğle ya umutsuz konuşma ne olur belki vardır sen dikkat et gene de benimde 1 hafta kala başladı

Kızlar ben birazdan kuran okuyucam merak etmeyin hepimiz içinde dua edicem sizleri seviyorum şimdilik hoscakalin.
Bu mübarek günde işiniz yoksa sizde okuyun içimizi rahatlatır en azından neyse hadi ben kaçtım

Eşim mesaj attı ne zaman test yapıcaz karicim ben merak ediyorum da diyeoff ya :(

Eşim mesaj attı ne zaman test yapıcaz karicim ben merak ediyorum da diyeoff ya :KK43:
Merhaba cnm sendeki belirtilerin aynisini bende yasadim. Adet olacağım gün idrar testi yaptım ve silik cikti. 2 gün arayla testleri tekraladim. Sonunda hamile olduğumu öğrendim. 5sene sonra dualarim kabul oldu Anne olmak biraz sabir istiyor. İnşallah YuceAllahim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin. Akisina birak zamani gelince buna kimse engel olamaz. Annelik duygusunu yasaman dileğiyle...

Merhaba cnm sendeki belirtilerin aynisini bende yasadim. Adet olacağım gün idrar testi yaptım ve silik cikti. 2 gün arayla testleri tekraladim. Sonunda hamile olduğumu öğrendim. 5sene sonra dualarim kabul oldu Anne olmak biraz sabir istiyor. İnşallah YuceAllahim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin. Akisina birak zamani gelince buna kimse engel olamaz. Annelik duygusunu yasaman dileğiyle...

Amin Birtanem çok sağol bu dileklerin için bende bu ay farklı belirtilerim var diye sizlere soram dedim. Biraz fazla sıkıyorm kendimi tez zamanda bende anne olurum inşallah
Bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbim.

Amin canim. İnsallah tez zamanda olursun. Başka ne belirtin var canim.

Slm kızlar topikte yeniyim adete son 3 gün kaldı bat 26 Ekim
beraber bekleyelim kızlar günler su gibi aksın hamiş olduğumuzu ÖğrenelimÖğrenelim

Slm kızlar topikte yeniyim adete son 3 gün kaldı bat 26 Ekim
beraber bekleyelim kızlar günler su gibi aksın hamiş olduğumuzu ÖğrenelimÖğrenelim
Seni topiğime de beklerim canım batı kasım 15 e kadar olanlar belirtilerimizi paylaşalım diye topik açtım hayırlısıyla kavuşalım kuzulara inşallah

Kızlar ben sabır edemedim kargom geldi erken gebelik testi siparis verdim.
Kapildim 3 saatlik ıdrarla denedim negatif çıktı ağladım testi duvara attım test dağıldı.
Içinde bu parça düştü sizce t çizgisi kaymis mi yani hiç böyle bişi başınıza geldi mi ?
Bu arada hala Ağlıyorum 2 test silik bu negatif diye :KK43:

Kızlar aklım hala bu teste kaldı varmı sonucu böyle çıkan yani T cizgisi azcık kaymış olan
Yani çıkması gerekenyerin azıcık yanında çıkmış

Back