Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

adetten onceki belirtiler psikolojik diye biliyorm ben 8 haftalıgım daha 2 hafta önce basladı belirtiler.inşaallah hamilesindir cnm

yavrum vişnelim turtam datlum, daha bat'a 4 gün var ve sen normal gebelik testi yapıyorsun silik çıkması bile güzel normalde negatif çıkması gerekirdi inşallah şeytanın bacağını kırdın bu ay :)

yavrum vişnelim turtam datlum, daha bat'a 4 gün var ve sen normal gebelik testi yapıyorsun silik çıkması bile güzel normalde negatif çıkması gerekirdi inşallah şeytanın bacağını kırdın bu ay :)

Inşallah bebeğim ya :) ama hala endiseliyim açıkçası korkuyorum negatiftir diye

kııııız şimdi baktım da kassam kızım olacak yaştasın. 15 yaş büyüğüm senden :) osmanlı zamanında yaşasaymışım 15inde doğursaymışım senin kadar kızım olacakmış :)

Canım merhaba tekrar :) Bence sende bebiş var gibi geliyor ve erken olduğu için silik çıkıyor yani inşallah öyledir yoksa bu şekilde çıkmaz diye düşünüyorum

Herkese merhabalar.Allah herkes icin hakkkinda hayirlisini versin.
Benim size bir sorum olacak.
Ben esimle en son 18 eylulde bi iliskide bulundum.O gunun aksaminda da adet oldum.Daha sonra da iliskimiz olmadi.Esim yurtdisina gitti.Adetten 20 gun sonra yani 8-9 ekimde kahverengi bi kanama oldu.Ama cok fazla degil.Gunde 1-2 defa ufak ufak goruyordum bu lekeyi.Bu hafta basindan itibarende damla damla ara ara 3-4 gundur kan geliyor.Adet olmam gerek ama olamadim.8-9 ekimde kahverengi kanama olunca beta hcg baktirdim negatif cikmisti.Sizce bu durumu nasil yorumlayabiliriz?Hala adet olabilir miyim?Son iliskiden 5 hafta gecti.Yarin tekrar beta hcg baktirsam sonuc veririr mi kesin ?

Canim beta hcg baktirdim negatif diyorsun bence doktora görün olsa çıkardı 5 hafta geçti demissin.
Kist vs bişi olmasın en iyisi doktor muaynesi

Kızlar ben sabır edemedim kargom geldi erken gebelik testi siparis verdim.
Kapildim 3 saatlik ıdrarla denedim negatif çıktı ağladım testi duvara attım test dağıldı.
Içinde bu parça düştü sizce t çizgisi kaymis mi yani hiç böyle bişi başınıza geldi mi ?
Bu arada hala Ağlıyorum 2 test silik bu negatif diye

Eklentiler

• 20141023_142122.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 1.235
Canım merhaba tekrar :) Bence sende bebiş var gibi geliyor ve erken olduğu için silik çıkıyor yani inşallah öyledir yoksa bu şekilde çıkmaz diye düşünüyorum

Bende öğle düşünüyorum ama bekleyecem bakalım ne olucak bir daha test yapmiycam regl geçince deniyecem kafam karışıyor sonra

merhabalar 2 3 4 ve 6. belirtilerin hepsi vardı bnde yumurtlamadan bi hafta sonra basladı bas dönmeside dahil ama smdi hepsi gecti ( göğüslerim haric ) dün kan tahlili verdim 2. 47 cıktı daha adetime 5 gün vardı .. sizce yükselir mi bide benden pembe leke geldi 2 defa biri pazar biride dün

Yükselir canım hiç sıkma kendini dinlen bol bol bence yerleşiyor minigin :)

Ben regl olmam gerekiyordu.Bi yogun kanamam baslayamadi gitti.3-4 gundur damla damla kan geliyor.Sizde kanda baktirsam kesin sonuc cikar mi ? Iliskinin ustunden 5 hafta gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…