- 17 Temmuz 2014
- 1.364
- 923
- 358
Aminn canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere vnasip etsin..Inşallah Birtanem bu mübarek günde hamileyimdir ve isteyen herkeze en kısa zamanda nasip eder :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere vnasip etsin..Inşallah Birtanem bu mübarek günde hamileyimdir ve isteyen herkeze en kısa zamanda nasip eder :)
Aminn canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere vnasip etsin..
Sen bebek bekliyormusun tatlım ?
adetten onceki belirtiler psikolojik diye biliyorm ben 8 haftalıgım daha 2 hafta önce basladı belirtiler.inşaallah hamilesindir cnm
Rabbim nasip ederse bebiş istiyorum canım batım yarın dün test yaptım negatifti adet belirtilerim başladı bakalım kısmette varsa olmuştur..
yavrum vişnelim turtam datlum, daha bat'a 4 gün var ve sen normal gebelik testi yapıyorsun silik çıkması bile güzel normalde negatif çıkması gerekirdi inşallah şeytanın bacağını kırdın bu ay :)
Herkese merhabalar.Allah herkes icin hakkkinda hayirlisini versin.
Benim size bir sorum olacak.
Ben esimle en son 18 eylulde bi iliskide bulundum.O gunun aksaminda da adet oldum.Daha sonra da iliskimiz olmadi.Esim yurtdisina gitti.Adetten 20 gun sonra yani 8-9 ekimde kahverengi bi kanama oldu.Ama cok fazla degil.Gunde 1-2 defa ufak ufak goruyordum bu lekeyi.Bu hafta basindan itibarende damla damla ara ara 3-4 gundur kan geliyor.Adet olmam gerek ama olamadim.8-9 ekimde kahverengi kanama olunca beta hcg baktirdim negatif cikmisti.Sizce bu durumu nasil yorumlayabiliriz?Hala adet olabilir miyim?Son iliskiden 5 hafta gecti.Yarin tekrar beta hcg baktirsam sonuc veririr mi kesin ?
Canım merhaba tekrar :) Bence sende bebiş var gibi geliyor ve erken olduğu için silik çıkıyor yani inşallah öyledir yoksa bu şekilde çıkmaz diye düşünüyorum![]()
kııııız şimdi baktım da kassam kızım olacak yaştasın. 15 yaş büyüğüm senden :) osmanlı zamanında yaşasaymışım 15inde doğursaymışım senin kadar kızım olacakmış :)
merhabalar 2 3 4 ve 6. belirtilerin hepsi vardı bnde yumurtlamadan bi hafta sonra basladı bas dönmeside dahil ama smdi hepsi gecti ( göğüslerim haric ) dün kan tahlili verdim 2. 47 cıktı daha adetime 5 gün vardı .. sizce yükselir mibide benden pembe leke geldi 2 defa biri pazar biride dün
![]()
ay vallahi mutlu etti beni ya :)Yükselir canım hiç sıkma kendini dinlen bol bol bence yerleşiyor minigin :)
ay vallahi mutlu etti beni ya :)ne desem bilemedim inş öyledir
![]()
cok tesekkür ederm buarada
![]()
![]()