- 2 Eylül 2009
- 1.328
- 493
- 198
- 44
İnşallah anne olduğun için bu duygular tavan yapmıştır. :)Amin canım inşallah bizde yaşarız allah olmayan bizlerede nasip etsin öğle bir anlattin ki annelik duygularım daha tavan yaptı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah anne olduğun için bu duygular tavan yapmıştır. :)Amin canım inşallah bizde yaşarız allah olmayan bizlerede nasip etsin öğle bir anlattin ki annelik duygularım daha tavan yaptı
İnşallah anne olduğun için bu duygular tavan yapmıştır. :)
Yalnız yaza yaza 3 sayfa artırmışız topiği hayırlı olsun hehehehehehe...
Yumurtalıklarda birşey var mı diye doktora gitsene canım yaaa?
Geçen ay çıktım tertemiz kist vs yok geçen ay yumurta takibindeydim çatlama iğnesi kloemn vs tutmadı bende eşime dedim bu ayı boş geçirelim zevkine yapalım takmiyalim yok su gün bu gün diye hiç kasmadim. Regl 1 hafta kala başladı kaşık batması uyku hali gogus sisligi hassasiyeti duygusal lik felan bide 10 gündür bitmek bilmeyen bel ağrım acayip suphelendim bende.
Sabah test yaptın mı canım merak ettim?
canım karın şişliği ve şiddetli bel ağrısı adetin belirtisi ama tek tarafta ağrı batma genelde gebelikte oluyo mide bulantısı 6. haftadan önce başlamaz sen psikolojikman hissediyo olabilirsin bende öyle olmuştum. Hamile olman için illa belirtiye gerek yok benm belirtim yok denecek kadar azdı kafanı takıpta belirtim var veya yok diye üzülme.Stres daha kötü etkiler inşallah Rabbim gönlüne göre verir.
Silik bi çizgi var sanki bence hamilesin canım olmasa silikte olsa çıkmazdı.
Korkuyorum ama ya dunkune benziyor nede koyulasmadi ki
Daha adetine var canım ondandır inşallah hamilesindir..
Inşallah Birtanem4 gün var regl bakalım
Kaçıncı denenen canım?
11.ayimiz bu ay olmazsa eşimin kolundan tutup hastaneye goturucem.
Bir kez daha bakilsin diye ben temizim sadece rahim film mi cekilmedi esimede baktirdik temiz ama olsun :)
Geçen ay klomen + çatlama iğnesi olumsuz oldu
İnşallah bebişin seninledirde gerek kalmaz canım![]()