Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Öğle bir anlatmisim ki sanki belediye seçimleri yapioz hahaha :KK53:

Bu kaşık batması olayı beni korkutuyor

Yumurtalıklarda birşey var mı diye doktora gitsene canım yaaa?

Geçen ay çıktım tertemiz kist vs yok geçen ay yumurta takibindeydim çatlama iğnesi kloemn vs tutmadı bende eşime dedim bu ayı boş geçirelim zevkine yapalım takmiyalim yok su gün bu gün diye hiç kasmadim. Regl 1 hafta kala başladı kaşık batması uyku hali gogus sisligi hassasiyeti duygusal lik felan bide 10 gündür bitmek bilmeyen bel ağrım acayip suphelendim bende.

canım karın şişliği ve şiddetli bel ağrısı adetin belirtisi ama tek tarafta ağrı batma genelde gebelikte oluyo mide bulantısı 6. haftadan önce başlamaz sen psikolojikman hissediyo olabilirsin bende öyle olmuştum. Hamile olman için illa belirtiye gerek yok benm belirtim yok denecek kadar azdı kafanı takıpta belirtim var veya yok diye üzülme.Stres daha kötü etkiler inşallah Rabbim gönlüne göre verir.

Geçen ay çıktım tertemiz kist vs yok geçen ay yumurta takibindeydim çatlama iğnesi kloemn vs tutmadı bende eşime dedim bu ayı boş geçirelim zevkine yapalım takmiyalim yok su gün bu gün diye hiç kasmadim. Regl 1 hafta kala başladı kaşık batması uyku hali gogus sisligi hassasiyeti duygusal lik felan bide 10 gündür bitmek bilmeyen bel ağrım acayip suphelendim bende.

Sabah test yaptın mı canım merak ettim?

Sabah test yaptın mı canım merak ettim?

Canim yaptım ama dünkune benzer bişi çıktı söyle test
Dunku ilkk 10 dk silik incecik çizgi 30 dk da koyulasti.
Bu 10. Dk da fotoğraf

Eklentiler

• 20141023_114041.jpg
    20141023_114041.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 1.667
canım karın şişliği ve şiddetli bel ağrısı adetin belirtisi ama tek tarafta ağrı batma genelde gebelikte oluyo mide bulantısı 6. haftadan önce başlamaz sen psikolojikman hissediyo olabilirsin bende öyle olmuştum. Hamile olman için illa belirtiye gerek yok benm belirtim yok denecek kadar azdı kafanı takıpta belirtim var veya yok diye üzülme.Stres daha kötü etkiler inşallah Rabbim gönlüne göre verir.

Haklısın Birtanem benim sol kaşığımda batma oluyor arada oda saniyeler sonra geçiyor ama bel ağrım hala devam bide beyaz yogun akıntı mevcut.
Bakalım bata 4 gün kaldı yarın erken gebelik testlerim gelir inş. Sipariş vermiştim :)

Kaçıncı denenen canım?

11.ayimiz bu ay olmazsa eşimin kolundan tutup hastaneye goturucem.
Bir kez daha bakilsin diye ben temizim sadece rahim film mi cekilmedi esimede baktirdik temiz ama olsun :)
Geçen ay klomen + çatlama iğnesi olumsuz oldu

11.ayimiz bu ay olmazsa eşimin kolundan tutup hastaneye goturucem.
Bir kez daha bakilsin diye ben temizim sadece rahim film mi cekilmedi esimede baktirdik temiz ama olsun :)
Geçen ay klomen + çatlama iğnesi olumsuz oldu

İnşallah bebişin seninledirde gerek kalmaz canım:KK46:

Back