İnşallah yaaa canım. Benim bat 3 kasım daha var yani hayırlısı artık olursa süper olur ama düşünsene çocuğuma evladım karnıma doğum günümde düştün diyemeyeceğim hiç :) anama bak sen babamdan almış doğumgünü hediyesini dicek
Amiiiinnn canım inşallah sen çok bekledin sabrettin allahım seni sevindirsin inşallah.....
Amiiiinnn bacııııımmmmmmmm hamile kalırsam ilk buradan paylaşıcam :)Hahaha alemsin ayol siz bilin yeter hihi
Inşallah gebe kalırız kız :)
Senin kızın olacakmış gibi geldi bana şu an. Yani zamanını bilemem ama inşallah şimdidir. Kız olacamış gibi geldi.
Amiiiinnn bacııııımmmmmmmm hamile kalırsam ilk buradan paylaşıcam :)
Evet annelik çok güzel bi duygu allahım bana nasip etti çok şükür. 7 yaşında bir oğlum var. Bu ikinci çocuk çalışmaları. Doğum kontrol hapını bırakalı 3 ay oldu tık yok. Bu ay 4. Ay bakalım artık......Rabbim o güzel yüzünü güldürur inşallah allah razı olsun Birtanem Rabbim gönlünüzce göre versin. O annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin
Evet kuvvetli karşımdaki bana enerji gönderirse bazen bazı şeyleri hissedebiliyorum
Evet annelik çok güzel bi duygu allahım bana nasip etti çok şükür. 7 yaşında bir oğlum var. Bu ikinci çocuk çalışmaları. Doğum kontrol hapını bırakalı 3 ay oldu tık yok. Bu ay 4. Ay bakalım artık......
Allah tez vakitte hayirlisiyla meleklerinize meleklerimize kavustursun bizi insallah. Benim de 4 günüm var ama cumartesi günü kan testi yaptim bir ilac kullanacagim diye de yoktu gebelik. Bu ay da yok yani. Her sey nasip.
Nasip ne zamansa o zaman geliyor kizlar. Ne yaparsak yapalim nasipten öte köy olmazmis. .
Ayyyyy canım benim yaaaa... Aynen ben de seni çok sevdim. Forumda mesajlarını okudum hep ve seni merak ettim. Amin inşallah allahım en kısa sürede nasip etsin bebişlerimizi... :)Kanim çok ısındı sana ciddiyim benim yildizim herkezle barışmaz sana ısındı sevdi seni :)
Canim benim bende hissediyorum melek gibi bir kalbin var bol bol dua et Rabbime..
Aynın senin gibi temiz bir evlat verecek hiç şüphen olmasın. Yuvanizada ayriyetten bir neşe katacak çocuk :)
Öyle canım nasipten öteye gidilmiyor. Allahım bir gün nasip edecek inşallah. Yeter ki inanalım.... Herşeyin bir zamanı var. Allah çok sabırlı. Bizler değiliz ama Allah hayırlı olan zamanda verecek yavrularımızı inşallahAllah tez vakitte hayirlisiyla meleklerinize meleklerimize kavustursun bizi insallah. Benim de 4 günüm var ama cumartesi günü kan testi yaptim bir ilac kullanacagim diye de yoktu gebelik. Bu ay da yok yani. Her sey nasip.
Nasip ne zamansa o zaman geliyor kizlar. Ne yaparsak yapalim nasipten öte köy olmazmis. .
Çok haklı konuştun be arkadaşım olsun vardır bir hayır bu ay olmazsa bir dahaki ay Rabbim tez zamanda kavustursun bize meleklerimizi.
Inanirmisin benimde dikkatimi çekmiştin çoğu kez yazilarina şahit oldum kısmet tanıştık bak topik kuracam daa gelecek yazacan vesile olmuş :)Ayyy
Ayyyyy canım benim yaaaa... Aynen ben de seni çok sevdim. Forumda mesajlarını okudum hep ve seni merak ettim. Amin inşallah allahım en kısa sürede nasip etsin bebişlerimizi... :)
Evet eşşek sıpası bi oğlum var. Uyurken özlüyorum. Kokusunu içime çeke çeke uyuttum bebekken. Allahım onu büyütmeyi nasip etti çok şükür. İşi bırakıp onu büyüttüm. İnşallah aynı duyguları tez zamanda sizler de hissedersiniz. Dünyanın en güzel duygusu annelik.Aa sen annişsin Rabbim sana bağışlasin uzun ömürler versin kalirsin merak etme gülüm.
Ilk evela herseyin hayırlısı.
Evet eşşek sıpası bi oğlum var. Uyurken özlüyorum. Kokusunu içime çeke çeke uyuttum bebekken. Allahım onu büyütmeyi nasip etti çok şükür. İşi bırakıp onu büyüttüm. İnşallah aynı duyguları tez zamanda sizler de hissedersiniz. Dünyanın en güzel duygusu annelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?