Ayy belirtilerimiz ayni hadi bakalim islh guzel haberler aliriz cnm :)Benim sali canim.kasigimda sikca agri var goguslerim sis ve agri yapiyor ve cok yorgunum.insallah bebis haberi alirim bu hafta:) ve bekleywn herkes
Umarim hamilesindi cnm :) bnmde 2 gun gecti ve ara ara kasik agrim hala varkızlar benimde 1-2 gün var ama uyku hali ve ara ara kasık ağrısı dışında bişeyim yok ben regl olacakmışım gibi geliyor 14 aydan beri olmuyor çünkü
bnce hamişsin senBenim bugün olmam lazımdı olmadım 10 eylülde çatlama iğnesi oldum beklemedeyim en belirgin belirtilerim
Kasık batması
Akıntı yogun beyaz
Uyku hali
Üstüm yaniyor ayaklarım buz
göğüs hassasiyeti ucu sertliği ve renk değişikliği
Idrarim köyü sari oldu kokusu değişti
Dün kaynanam kirpiklerin aşırı karışık dedi ki ben rumel surerken ellerimle ayirdim. .
Bu arada duphaston kullandım cumartesi bitti
Hala gelen giden yok bakalım bekliyoruz Rabbim isteyen herkeze versin inşallah
bnce hamişsin sen
adetin kaç gün geçmiştiCanim idrar testim negatif çıktı öf 10 eylülde çatlama iğnesi oldum
bir günde belli olmayabilir bir kaç gün daha geçmeli keşke benim de geçse de bu heyecana şahıt olsam günü gününe oluyorum takır takır
bir günde belli olmayabilir bir kaç gün daha geçmeli keşke benim de geçse de bu heyecana şahıt olsam günü gününe oluyorum takır takır
inş bebek seninledir ben bile heyecanlandım lütfen beni de bilgilendirCanim bugün kan vermeye gidicem saat 2 de bakalım :) idrarda geç cikiomus bide 10 eylülde çatlama iğnesi vuruldm 15 gün oldu çıkar herhalde
inş bebek seninledir ben bile heyecanlandım lütfen beni de bilgilendir
ay hadii inşşş yaaaaaTamam kuzum inşallah çıkar burda hamileyim diye haykiririm
inş bebek seninledir ben bile heyecanlandım lütfen beni de bilgilendir
gülüm negatif 0.56çok kötüyüm sormaaa
ah canım ya tühh olsun gelecek aya önümüz maçlara bakıcaz artıkkk benim de zaten yok hissediyorum gebe değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?