• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine az bi gunu kalanlarr ve yasadiklariii:)

Benim sali canim.kasigimda sikca agri var goguslerim sis ve agri yapiyor ve cok yorgunum.insallah bebis haberi alirim bu hafta:) ve bekleywn herkes

benim çarşamba yada perşembe göğüslerim dokunuca acıyo karın ağrılarımda dünden beri dahada çoğaldı :KK43:

kızlar benimde 1-2 gün var ama uyku hali ve ara ara kasık ağrısı dışında bişeyim yok ben regl olacakmışım gibi geliyor 14 aydan beri olmuyor çünkü :(

kızlar benimde 1-2 gün var ama uyku hali ve ara ara kasık ağrısı dışında bişeyim yok ben regl olacakmışım gibi geliyor 14 aydan beri olmuyor çünkü :KK43:
Umarim hamilesindi cnm :) bnmde 2 gun gecti ve ara ara kasik agrim hala var :( yarin kan testi yaptiricam.10 gun onceden baslamisti sancim

Benim bugün olmam lazımdı olmadım 10 eylülde çatlama iğnesi oldum beklemedeyim en belirgin belirtilerim
Kasık batması
Akıntı yogun beyaz
Uyku hali
Üstüm yaniyor ayaklarım buz
göğüs hassasiyeti ucu sertliği ve renk değişikliği
Idrarim köyü sari oldu kokusu değişti
Dün kaynanam kirpiklerin aşırı karışık dedi ki ben rumel surerken ellerimle ayirdim. .

Bu arada duphaston kullandım cumartesi bitti
Hala gelen giden yok bakalım bekliyoruz Rabbim isteyen herkeze versin inşallah

Benim bugün olmam lazımdı olmadım 10 eylülde çatlama iğnesi oldum beklemedeyim en belirgin belirtilerim
Kasık batması
Akıntı yogun beyaz
Uyku hali
Üstüm yaniyor ayaklarım buz
göğüs hassasiyeti ucu sertliği ve renk değişikliği
Idrarim köyü sari oldu kokusu değişti
Dün kaynanam kirpiklerin aşırı karışık dedi ki ben rumel surerken ellerimle ayirdim. .

Bu arada duphaston kullandım cumartesi bitti
Hala gelen giden yok bakalım bekliyoruz Rabbim isteyen herkeze versin inşallah
bnce hamişsin sen

bir günde belli olmayabilir bir kaç gün daha geçmeli keşke benim de geçse de bu heyecana şahıt olsam günü gününe oluyorum takır takır

Canim bugün kan vermeye gidicem saat 2 de bakalım :) idrarda geç cikiomus bide 10 eylülde çatlama iğnesi vuruldm 15 gün oldu çıkar herhalde

Back