- 9 Mart 2022
- 8.240
- 6.269
-
- Konu Sahibi Gecekusum999
Ekşi gibi şeyler biraz erken ya psikolojik olabilirAy benim de idrarım sık ve ağrılı, akıntı çok fazla ve ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ve tabii iştah artışı deli gibi ekşi istiyorum. Bakalım ne olacak
Ekşiden nefret ederdim birden oluncaEkşi gibi şeyler biraz erken ya psikolojik olabilirinşallah hamileyizdirr çok dua ediyorum herkes için kendim için
İnşallah güzel haberler veririz birbirimizeEkşiden nefret ederdim birden oluncatani psikolojik olabilir ya ve evet inşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Selam kızlarAdetime 6 gün var.Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim.Bat tarihine 1 hafta kala beta 62 çıkmıştı.Gebelik beklemiyordum belirtiler olunca şüphelenip yapmıştım fakat tekrar kan testi verince değerim düştü ve adet oldum.Geçen ay gebelik Belirtilerim şunlardı.
Göğüs ağrısı
Sivilce
Aşırı açlık hissi
Nefes darlığı
.
Şimdi ise 6 gün var adetime ve belirtilerim
Göğüs ağrısı ve nefes darlığı 3 gün önce başladı.
Göğüslerime asla dokunamıyorum.Psikolojik mi diye düşünüyorum ama geçen ayki belirtilerimden yola çıkarak bu konuyu açmak istedim.Test yapmak istemiyorum adetimi bekleyeceğim.Sonuç ne olursa olsun da kendimi üzmeyeceğim
Sizlerin belirtileri neler peki?
Yazışalım da düşünüp kendimi yemeyim
Kızlar merhaba geçen ay yazz 24 kullanmaya başlamıştım beyaz hapın 2.sinde ilişkiye girdik içime boşaldı 2 gün sonra adet oldum adetim normalde 5 gün sürer ama bu sefer 2 buçuk gün ve çok az geldi şimdide ilişkinin üstünden 9 gün geçti beyaz akıntı geliyor ara ara birazda karnım ağrıyor ama çok değil hamile olmuş olabilirmiyim beyaz haplar koruma yapmıyor mu?Selam kızlarAdetime 6 gün var.Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim.Bat tarihine 1 hafta kala beta 62 çıkmıştı.Gebelik beklemiyordum belirtiler olunca şüphelenip yapmıştım fakat tekrar kan testi verince değerim düştü ve adet oldum.Geçen ay gebelik Belirtilerim şunlardı.
Göğüs ağrısı
Sivilce
Aşırı açlık hissi
Nefes darlığı
.
Şimdi ise 6 gün var adetime ve belirtilerim
Göğüs ağrısı ve nefes darlığı 3 gün önce başladı.
Göğüslerime asla dokunamıyorum.Psikolojik mi diye düşünüyorum ama geçen ayki belirtilerimden yola çıkarak bu konuyu açmak istedim.Test yapmak istemiyorum adetimi bekleyeceğim.Sonuç ne olursa olsun da kendimi üzmeyeceğim
Sizlerin belirtileri neler peki?
Yazışalım da düşünüp kendimi yemeyim
Antibiyotik kullanma sebebim çok az idrarda yanmam vardı doktora gittim sivilcelerde olunca iltihap kurutucu verdiMerhabalar ben çörekotu bal tarçın karışımı yaptım bu ay ilk kez 2 gün gecikmem var bide sivilcelerim çıktı bu ay bayağı irinli içeriden apselı 4 gün antibiyotık kullandım 1 hafta önce sizce omdan mıdır bu gecikme yoksa gebelik olabilir mi
Olmuş mu gelişme?Bende ikinci kez anne olmayı düşünüyorum 10 sene sonradan 3 yıl korunma hapı içtim bıraktım bırakır bırakmaz 4 gün sonra regl oldum temmuz 14 bakalım bebis olur die umuyorum kasıklarımda çok ağrı oldu ama geçti göğüs agrilarimda oldu özellik le uçlarda azalma oldu ama bel ağrım hala devam ediyor uygulamalara göre 8 Ağustos regl olmam lazım daha 5 gün var bakalım hayırlısı olsun umarım bir gelişme olmustur