- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 25
-
- Konu Sahibi Gecekusum999
Sivilce ne zaman baslamisti? Bende de sivilce oldu daSelam kızlarAdetime 6 gün var.Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim.Bat tarihine 1 hafta kala beta 62 çıkmıştı.Gebelik beklemiyordum belirtiler olunca şüphelenip yapmıştım fakat tekrar kan testi verince değerim düştü ve adet oldum.Geçen ay gebelik Belirtilerim şunlardı.
Göğüs ağrısı
Sivilce
Aşırı açlık hissi
Nefes darlığı
.
Şimdi ise 6 gün var adetime ve belirtilerim
Göğüs ağrısı ve nefes darlığı 3 gün önce başladı.
Göğüslerime asla dokunamıyorum.Psikolojik mi diye düşünüyorum ama geçen ayki belirtilerimden yola çıkarak bu konuyu açmak istedim.Test yapmak istemiyorum adetimi bekleyeceğim.Sonuç ne olursa olsun da kendimi üzmeyeceğim
Sizlerin belirtileri neler peki?
Yazışalım da düşünüp kendimi yemeyim
Hadi bakalım hayırlısı olsun.. :)Benimde 6 gun var.
Goguslerde dolgunluk, kasiklarda adet olurmuscasina yogun agri genellikle sagda siddetli. Hemen yorulma ve ara ara sivilcelenme.
8 9 gün kala olmuştu normalde sadece regl dönemi sivilcem olurdu.Sivilce ne zaman baslamisti? Bende de sivilce oldu da
Aynen benim de oyle oldu. Ama su anda azalmaya basladi dort gun var regliye. Sizin de azalma olmus muydu8 9 gün kala olmuştu normalde sadece regl dönemi sivilcem olurdu.
Evet azalmıştıAynen benim de oyle oldu. Ama su anda azalmaya basladi dort gun var regliye. Sizin de azalma olmus muydu
Sizin kaç gün var adetinize ? Başka belirtiniz var mı pekiAynen benim de oyle oldu. Ama su anda azalmaya basladi dort gun var regliye. Sizin de azalma olmus muydu
Bir de agri esigim cok cok dusuk su siralar. Normalde de oyledir de bu siralar daha fazla duyarliyim. Sizde de olmus muydu?Evet azalmıştı
Adete yakın bir hassasiyet oluyor zaten ama o kadar belirgin var mıydı bilmiyorumBir de agri esigim cok cok dusuk su siralar. Normalde de oyledir de bu siralar daha fazla duyarliyim. Sizde de olmus muydu?
Adete yakin degil ama uc gun once falan vardi. Normalde benim adet belirtilerim ennn fazla iki gun oncesinde baslardiAdete yakın bir hassasiyet oluyor zaten ama o kadar belirgin var mıydı bilmiyorum
Kaç gününüz var ki söylemedinizAdete yakin degil ama uc gun once falan vardi. Normalde benim adet belirtilerim ennn fazla iki gun oncesinde baslardi
Kişiden kişiye değişiyor gebelik belirtileri benim üçüncü gebeliğim hiç birinde de belirtim olmadı yerleşme kanaması olsun hassasiyet olsun aşerme olsun hic bir şikayetim olmadı bazı belirtiler psikolojik olabiliyor en iyisi strese girmemek gününüz gelmeden test yapmayın bence adet gününüzü beklemenizi tavsiye ederimSelam kızlarAdetime 6 gün var.Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim.Bat tarihine 1 hafta kala beta 62 çıkmıştı.Gebelik beklemiyordum belirtiler olunca şüphelenip yapmıştım fakat tekrar kan testi verince değerim düştü ve adet oldum.Geçen ay gebelik Belirtilerim şunlardı.
Göğüs ağrısı
Sivilce
Aşırı açlık hissi
Nefes darlığı
.
Göğüslerime asla dokunamıyorum.Psikolojik mi diye düşünüyorum ama geçen ayki belirtilerimden yola çıkarak bu konuyu açmak istedim.Test yapmak istemiyorum adetimi bekleyeceğim.Sonuç ne olursa olsun da kendimi üzmeyeceğim
Merhaba. Adetime 5-6 gün kaldı. Normalde adet öncesinde sadece göğüs hassasiyetim olur, 22 yaşındayım kasık ağrısını bu yaşıma kadar 4 kere falan hissetmişimdir. Özellikle 2 haftadır kasıklarımda ara ara ağrı oluyor. 2 gündür sol kasığımda ağrı var, bacağıma doğru yayılıyor ve mide bulantısı var. Acaba hamile olabilir miyim yoksa idrar yolu enfeksiyonu-kist-üşütme falan mıdır sizce, sizde sonuç nasıl şuan?Selam kızlarAdetime 6 gün var.Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim.Bat tarihine 1 hafta kala beta 62 çıkmıştı.Gebelik beklemiyordum belirtiler olunca şüphelenip yapmıştım fakat tekrar kan testi verince değerim düştü ve adet oldum.Geçen ay gebelik Belirtilerim şunlardı.
Göğüs ağrısı
Sivilce
Aşırı açlık hissi
Nefes darlığı
.
Negatif canım testMerhaba. Adetime 5-6 gün kaldı. Normalde adet öncesinde sadece göğüs hassasiyetim olur, 22 yaşındayım kasık ağrısını bu yaşıma kadar 4 kere falan hissetmişimdir. Özellikle 2 haftadır kasıklarımda ara ara ağrı oluyor. 2 gündür sol kasığımda ağrı var, bacağıma doğru yayılıyor ve mide bulantısı var. Acaba hamile olabilir miyim yoksa idrar yolu enfeksiyonu-kist-üşütme falan mıdır sizce, sizde sonuç nasıl şuan?
Ay benim de idrarım sık ve ağrılı, akıntı çok fazla ve ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ve tabii iştah artışı deli gibi ekşi istiyorum. Bakalım ne olacakBenim 33 güne göre 7 günüm 28e göre 5 günüm kaldı sivilcelenmeye başladım idrara çok sık ve ağrılı oluyor göğüs ağrılarım azaldı her an regl olacakmış gibi akıntım oluyor bana bu ayda olmadı gibi geliyor ama hayırlısı olsun artık üzülmeyi de bıraktık