bazen ıdrar testınde adete 2-3 gün kala çıkıyor gebelik al yap ıstersen ama dedıgım gıbı eger hamıleysen kanda salgılanmaya başlanmıştır gebelik hormonu suandada çıkar ınsallah hamılesındır
Onu da yaptim simdii cok silik ikinci cizgi cikti ama yine de bekliycemmm
silik cizgıde kesın gebelik vardır canım brn ılk gebelik testı yaotgımda cok sılık ıkıncı cızgı cıkmsıtı eczacı bunda gebelik yok dedı ben dedımsilik var fln bır tane daha aldım test aynı marka yaptım tekrar onda kopkoyu cıkmıstı ıkıncı sonrada hemen kan testıne gıtmıstım 300 kusurlarda bısey cıkmıstı sabırlısın bekle ozamn ben dayanamamıştım ıkı yıl ugrasmıstık çünkü bız tedavı flnda görmüştük benım beklemeye sabrım kalmamıştı yanı anlıycagın ozman ben senı tebrık edeyım sağlıklı bır hamıleık süresı gecırmenı dıleyeyım darısı basımıza
haklısın canım bende ılk gebelik öncesı Allahtan ıstedım hep 4444 saalt-ı tefrıcıye flnda okuduk dr tüpbk ıcın benden tlf beklıyordu bend eınandım hep ve oldu tabık ıönce Allahtan ıstıycez verende o alanda o allah herkese nasıp etsın hıc kımseyı evlat hasretiyle sınamasınAllah bekletiyorsa daha guzelini vermek icindir der annem her konuda.Allaha teslim olmal lazim neylerse guzel eyler diyoruz ya kalpten demek lazim.Ben bu belirtilerimi cok garipsedim o yuzden bi test yapayim istedim.sabrediyorum ki umut edip heveslenip sonra uzulmek insani iki kat yoran ve uzen bisey.Allahim sana havale ettim kendimi dedim ve suandan itibaren biraktim bu konuyu.Allahim neylerse guzsl eyler..olsa basimin ustune olmasa da rabbimden iyi bilecek degilim ya..
Bu arada bebek sahibi olmak icin yapila Allahin ismini zikretme sekli ile ilgili bi konu actim istersen bi goz at yapmani tavsiye ederim.Bazen bi suru yontem aslinda en basta Allahim sen nasip et vesile olsun bunlar diyemedigimizden olmuyor ve yine fanilikten umud eden rabbaniyetten umudunu kessin der babaannem.Biz allahtan istiyoruz ama hp dunyaliktan medet umuyoruz geceleri seccadeleri islatmak lazim gozyaslariyla dualar etmek lazim ki mevlam sen madem direk geldin benden istedin bende verdim kulum desin.nacizane fikirlerim bu yonde rabbim hepimize yapabilmeyi nasip etsin.
Bi gun bi arkadasimla sohbet ederken bana dedi ki tup bebekte care olmazsa bana bitti butun umutlarim..ben de dedim ki sen asil verecek olani yok saydin omrun boyu beklesen olmaz.bana kustu kirildi ve 7 ay konusmadi ben de bu ara hep.dua ettim ona.sert ciktim hakli tabi kendince ama o 7 ayin sonunda beni aradi helallkk istedi ne demek istedigini anladim gec de olsa ve herseyi biraktim artik cpcugun olmaz diyen doktorlara degil ALLAHA inanmaya basladim ve bana umut isigi vermesi ona baglanmam icin evlat nasip etmesini istedim ve suan hamileyim dedi.doktorlar inanamamislar.ve suan bebegi 2 yasinda.suan hayatya onj hicbisey uzemiyi cunkj Allahtan umidini artik hic kesmedi ve dunyalik hicbiseyden medet ummuyor.Allah de otesini birak diyelim artik son zamanlari en meshur kitabindan alinti yaparak��
Allah gonlunuze gore omrunuze huzur saadet evlatlar versin.Ona teslim olalim hadi hep beraber,sadece ona...
haklısın canım bende ılk gebelik öncesı Allahtan ıstedım hep 4444 saalt-ı tefrıcıye flnda okuduk dr tüpbk ıcın benden tlf beklıyordu bend eınandım hep ve oldu tabık ıönce Allahtan ıstıycez verende o alanda o allah herkese nasıp etsın hıc kımseyı evlat hasretiyle sınamasın
Allah bekletiyorsa daha guzelini vermek icindir der annem her konuda.Allaha teslim olmal lazim neylerse guzel eyler diyoruz ya kalpten demek lazim.Ben bu belirtilerimi cok garipsedim o yuzden bi test yapayim istedim.sabrediyorum ki umut edip heveslenip sonra uzulmek insani iki kat yoran ve uzen bisey.Allahim sana havale ettim kendimi dedim ve suandan itibaren biraktim bu konuyu.Allahim neylerse guzsl eyler..olsa basimin ustune olmasa da rabbimden iyi bilecek degilim ya..
Bu arada bebek sahibi olmak icin yapila Allahin ismini zikretme sekli ile ilgili bi konu actim istersen bi goz at yapmani tavsiye ederim.Bazen bi suru yontem aslinda en basta Allahim sen nasip et vesile olsun bunlar diyemedigimizden olmuyor ve yine fanilikten umud eden rabbaniyetten umudunu kessin der babaannem.Biz allahtan istiyoruz ama hp dunyaliktan medet umuyoruz geceleri seccadeleri islatmak lazim gozyaslariyla dualar etmek lazim ki mevlam sen madem direk geldin benden istedin bende verdim kulum desin.nacizane fikirlerim bu yonde rabbim hepimize yapabilmeyi nasip etsin.
Bi gun bi arkadasimla sohbet ederken bana dedi ki tup bebekte care olmazsa bana bitti butun umutlarim..ben de dedim ki sen asil verecek olani yok saydin omrun boyu beklesen olmaz.bana kustu kirildi ve 7 ay konusmadi ben de bu ara hep.dua ettim ona.sert ciktim hakli tabi kendince ama o 7 ayin sonunda beni aradi helallkk istedi ne demek istedigini anladim gec de olsa ve herseyi biraktim artik cpcugun olmaz diyen doktorlara degil ALLAHA inanmaya basladim ve bana umut isigi vermesi ona baglanmam icin evlat nasip etmesini istedim ve suan hamileyim dedi.doktorlar inanamamislar.ve suan bebegi 2 yasinda.suan hayatya onj hicbisey uzemiyi cunkj Allahtan umidini artik hic kesmedi ve dunyalik hicbiseyden medet ummuyor.Allah de otesini birak diyelim artik son zamanlari en meshur kitabindan alinti yaparak😊
Allah gonlunuze gore omrunuze huzur saadet evlatlar versin.Ona teslim olalim hadi hep beraber,sadece ona...
Konu ilgimi cekti senin yaşadığın belirtileri bende yasiyorum goguslerim hassaslasirdi ama bu ay dokunamiyorum ve on gündür adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum. Hatta merdiven çıkarken yada uzanirken agriyor belimin agrisindan oturamiyorum günlerdir. Akşam test yaptım ilk defa silik çizgi gördüm sonra ayni marka testi bir daha yaptım silim çizgi belirginlesti. Yarın adet günüm ama hamile miyim değil miyim bilmiyorum.
bence hamılesın canım ya yoksa o silik çizgi çıkamaz merak etme
canım meraba.. bu yazdıklarınla bana çok güzel deva oldun saoll :) gerçekten allahtan ümidi kesmemek lazım bu anlattığına çok şaşırdım resmen bir mucize yaa.. rabbim sen nelere kadirsinn( bende aylardır uğraşanlardanım. çok şükür 3.5 yaşında bir kızım var ve tekrar hamile kalmayı çok istiyorum.. ilki hemen olmuştu şimdi ise baya uğraşıyorum nasip kısmet.. doktora gidiyorum yumurtlama takibi yaptırıyorum . yumurtlamadan 8 gün sonra kan tahlili yaptım negatif çıktı '' doktorum varsa çıkar demişti '' dün bugün olmam lazımdı ama olmadım daha.. ama ben umudumu hiç kaybetmedim niyeyse bugnde eşim sordu regl oldunmu dıye olmadıgmı soyledıgımde ben ruyamda gordum bana hamile olduugnu söyledın dıiye... allahtan hiç umdumuzu kaybetmedık.. bu rüyayı da allahım hayırlara yorsun inşallah (
Beni de ananem ruyasinda görmüş ben ona hamileyim ama kimseye soylemiyorum demişim. Bugün akşam test yaptım silik çizgi çıktı adet günüm yarın herkes hamilsin dedi. Inşallah senin için de hayırlı zamanda olur.
canım silik de olsa hamilelik vardır .. inşallah gebelik vardırr çok sevindim senin adınaa .. rabbim isteyen herkese nasip etsinn ... benim eşimde rüyasında görmüş inşallah bendede vardır:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?