• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 3-4gün kala yaşadığımız belirtiler deneyimliler lütfen bilgilendirme bekliyrz

BenSaglik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
98
14
98
İstanbul
Kaşıntı yapmayan kokusuz çok açık yumurta akı kıvamında çamaşıra bulaşmayan sadece peçeteye azıcık bulaşan akıntı
Göğüsler tam iki katı oldu damarlarım yeşil yeşil renk olarak belirmeye başladı
Sağ kasığımda batma gerilme ve acı var
Idrar torbası kısmında hafif bi şişlik var rahim idrar torbasının tam arka hizasında orda ara sıra bi sızlama
Göğüslerde acayip bi acıma sızlama ve sertlik
Göğüs uçlarında sivrilik(normalde içe göçükler)
Göğüslerde kahve kısımda büyüme
Bağırsakta gaz ve bu sebeple karında şişlik
Yumurtlama tarihimden itibaren tam 9gün geçti(18.gün yumurtladı )
Adetime 3gün kaldı

Adet dönemimde sadece kasık ağrım olur bunlar yeni belirtiler.Jinekolog olan var mı aramızda beni bilgilendirecek.Yada deneyimlerine güvenen.

Geçen hafta kum döktüm bu hafta idrar tetkiki yapıldı tertemiz enfeksiyon vs hiçbiri yok.
Bide sık sık idrara çıkıyorum ve enfeksiyon gibi kötü olmayan değişik bi kokusu var
Bide çöküyorum var..

Kaşıntı yapmayan kokusuz çok açık yumurta akı kıvamında çamaşıra bulaşmayan sadece peçeteye azıcık bulaşan akıntı
Göğüsler tam iki katı oldu damarlarım yeşil yeşil renk olarak belirmeye başladı
Sağ kasığımda batma gerilme ve acı var
Idrar torbası kısmında hafif bi şişlik var rahim idrar torbasının tam arka hizasında orda ara sıra bi sızlama
Göğüslerde acayip bi acıma sızlama ve sertlik
Göğüs uçlarında sivrilik(normalde içe göçükler)
Göğüslerde kahve kısımda büyüme
Bağırsakta gaz ve bu sebeple karında şişlik
Yumurtlama tarihimden itibaren tam 9gün geçti(18.gün yumurtladı )
Adetime 3gün kaldı

Adet dönemimde sadece kasık ağrım olur bunlar yeni belirtiler.Jinekolog olan var mı aramızda beni bilgilendirecek.Yada deneyimlerine güvenen.
jinekolog deilim tecrübeli sayılmam ama yorum yapmak istedim :) biraz önce bu forumda okudum ovulasyon testi varsa test yap pozitif çıkarsa olabilirmiş yazılana göre gebelik testinden önce öğreniliyomuş. :32:

Aslında sabırlıyım ama bi an bi merak düştü içime belki bu şekilde merak içinde olanlar varsa faydalı olur diye konuyu açmak istedim.evde ovulasyon testim var ama ancak sabah yapabilirim çünkü 3-4saat sıvı tüketilmemeli lazım ve ovulasyon testi en güzel ilk idrar yapılırken bi kısmını boşaltık idrarın ortalarında yapmak(doktor bilgisi)paylaşayım istedim

Bi de ben ovulasyon testi yaparken 3gün üst üste kalın çift çizgi gördüm eczaneye sordum çok Nadir'imizde ama birden fazla yumurtlama olanlarda olabiliyor dedi.

Teşekkür ederim:40:

okudugm yorumlarda hamileler denemiş ikisi aynı koyulukta veya t çizgisi daha koyu oluyormuş.yarın dene inşallah hamişsindir :49: bende bu ay ilk kullanıyorumda ovvulasyon testini19, gün c çizgisinden daha silik 12. günden beri aynı sanki günde 2 defa yapıyorum. uygulama bi yanlışlık yapmıyorum deil mi ?

Bide daha omrumde tek sivilcem cikmadi bitane bile ama aksam cenemde kocaman mercimek kadar sakaklarimda da 3 ve 4 tane yibe mercimek kadar sivilce cikmis.bu da mi gol degil.bariz bazi hormonlar degisiyor

okudugm yorumlarda hamileler denemiş ikisi aynı koyulukta veya t çizgisi daha koyu oluyormuş.yarın dene inşallah hamişsindir :49: bende bu ay ilk kullanıyorumda ovvulasyon testini19, gün c çizgisinden daha silik 12. günden beri aynı sanki günde 2 defa yapıyorum. uygulama bi yanlışlık yapmıyorum deil mi ?

Ovulasyon testini alirken eczaciya sordum bana sabah ilk idrarini biraz yap sonra kalaniyla test yap dedi

Ve normalde 3 gun ikinci cizgi cikarmis ovulasyonun basinda ve sonunda silik tam gununde belirgin.benim hepsi belirgin cikti hatta c cizgisinden daha koyu.

Ovulasyon testini alirken eczaciya sordum bana sabah ilk idrarini biraz yap sonra kalaniyla test yap dedi

Ve normalde 3 gun ikinci cizgi cikarmis ovulasyonun basinda ve sonunda silik tam gununde belirgin.benim hepsi belirgin cikti hatta c cizgisinden daha koyu.

ben senin hamile oldugunu düşünüyorum hayırlısıyla :1: ama kafam iyice karıştı 19. günümdeyim ve hala aynı koyulukta görmedim ama benimde hep belirgin çizgi çok az kontrol çizgizinden silik .:18:

ben senin hamile oldugunu düşünüyorum hayırlısıyla :1: ama kafam iyice karıştı 19. günümdeyim ve hala aynı koyulukta görmedim ama benimde hep belirgin çizgi çok az kontrol çizgizinden silik .:18:

Bende:))
Ozaman iki secenek kaliyo ya erken ya da gec yumurtluyosun.adetin kac gun suriyor ve kacinci gun basladin yapmaya

31 gün sürüyo. 12,günde başladım. geç yumurtluyom herhalde

Adetiniz kaç gün aralıkla olursa olsun farketmeksizin yumurtlama gününüzü adet kanamasının başladığı günden sayarak hesaplamalısınız. Adet kanamasının başladığı günden ortalama 14 gün sonra yumurtlama olur. Buna göre bulduğunuz günden 3 gün önce başlayarak 1 hafta boyunca ilişkiye girmelisiniz. Bu dönemde ilişki her gün olmak zorunda değildir, 2 günde bir olması yeterlidir.
Örneğin 1 nisanda adetiniz başlamışsa yaklaşık 14 nisanda yumurtlama (ovulasyon) olur. Buna göre 11-17 nisan arasında iki günde bir ilişki olması gerekir.

Benim adet günüm bugün ama henüz görmedim kırmızı kartı :) şöyle ki adet olacak gibi hissediyorum kendimi Karnım şişti kıpır kıpır içim. Yani çok Afedersiniz gaz var gibi bide Karnım çok agriyo. Ve su ana kadar ilk kez gününde adet olmadım. Belki yarın olurum bilemem belki bugün ki stresten gecikmis olabilir belki bebiş vardır. Inanin çok fena bir durum yaşıyorum şu an

Benim adet günüm bugün ama henüz görmedim kırmızı kartı :) şöyle ki adet olacak gibi hissediyorum kendimi Karnım şişti kıpır kıpır içim. Yani çok Afedersiniz gaz var gibi bide Karnım çok agriyo. Ve su ana kadar ilk kez gününde adet olmadım. Belki yarın olurum bilemem belki bugün ki stresten gecikmis olabilir belki bebiş vardır. Inanin çok fena bir durum yaşıyorum şu an

Seni cok iyi anliyorum sabretmek oyle zor ki..bi yandan Allaha teslimiz heran.allahim testin sonucundan sonuna kadar guldursun yuzumuzu

jinekolog deilim tecrübeli sayılmam ama yorum yapmak istedim :) biraz önce bu forumda okudum ovulasyon testi varsa test yap pozitif çıkarsa olabilirmiş yazılana göre gebelik testinden önce öğreniliyomuş. :32:

Dayanamayip dedigini yaptim oyle boyle degil kocaman kirmizi kalin bi cizgi cikti.Suan kal geldi bana sanirim😮😯😞😏

Dayanamayip dedigini yaptim oyle boyle degil kocaman kirmizi kalin bi cizgi cikti.Suan kal geldi bana sanirim��������
mantıken adete üç gün kala yumurtlama olmayacagı için... inan çok merak ediyorum . kesin bilgi vermen için beklemen mi gerekiyor. çok merak ettimm yaaa. :) şuanki sonuçlar olumlu...

Son düzenleme:
Bide daha omrumde tek sivilcem cikmadi bitane bile ama aksam cenemde kocaman mercimek kadar sakaklarimda da 3 ve 4 tane yibe mercimek kadar sivilce cikmis.bu da mi gol degil.bariz bazi hormonlar degisiyor

valla güzelım benım sivilce adet belırtısıdır yanı bendede sıvılce çıkmaz pek ama adet öncesı mutlaka bır sıvılce cıakr buay adete 1 hafta fln kala 3-4 sivilce cıktı ınsallah hamılesındır ama yazdığın obelırtıler yanı ne bılım göğüs ucunun kahvelesmesı fln öyle hemen olmuyor ıelrı zamanlarda oluyor damarlanmalarda öyle göğüslerın büyümesıde bırde genelde adet ve gebelik belırtılerı bırbırıne cok benziyor maalesef ondan engüzelı adet gecıkameısnı beklemek senın aadetıne kac gün kaldı kan testı yaptırabılırsın bekleyemıyceksen orda çıkar

valla güzelım benım sivilce adet belırtısıdır yanı bendede sıvılce çıkmaz pek ama adet öncesı mutlaka bır sıvılce cıakr buay adete 1 hafta fln kala 3-4 sivilce cıktı ınsallah hamılesındır ama yazdığın obelırtıler yanı ne bılım göğüs ucunun kahvelesmesı fln öyle hemen olmuyor ıelrı zamanlarda oluyor damarlanmalarda öyle göğüslerın büyümesıde bırde genelde adet ve gebelik belırtılerı bırbırıne cok benziyor maalesef ondan engüzelı adet gecıkameısnı beklemek senın aadetıne kac gün kaldı kan testı yaptırabılırsın bekleyemıyceksen orda çıkar

Diyorum ya hayatimda tek sivilcem cikmadi benim gogsum hic agrimadi sismedi.3 gun kaldi gecikme olursa kan testi yapicam.Rabbim hayirlisini versin insallah

Back