Adetinden hemen sonra hamile oldugunu öğrenen varmı ???

Dün tamamen kesildi adetim dün test negatif olsada ümidim var hala çünkü sol kasığım ağrıyor felaket

az gelebilir bazn son zamnlarda bende de öyle olyordu 3.gün kesilyrdu 2 gün sürüyrdu adetim 4.gün az az gelip bitiyordu inş sende bi gün hamile olduğunu yzarsın

az gelebilir bazn son zamnlarda bende de öyle olyordu 3.gün kesilyrdu 2 gün sürüyrdu adetim 4.gün az az gelip bitiyordu inş sende bi gün hamile olduğunu yzarsın

Ama benim ki 5 gün sürüyor hayatım boyunca hiç böyle olmDı ilk 4 gün dolu dolu gelirdi 5 gün az gelip biterdi ama bu sefer ilk gün bile normalin yarısından az ikinci GÜn daha daha az hatta akşam damla geldi sabah 2 damla bitti daha gelmiyor

Ve iki gündür sol kasığım ağrıyor batm var yatamıyom soluma yüzüstü de yatamıom derin nefes alınca batıo bişey sanki benim ümidim var halen

kan testi yaptırdın mı peki
adet döngüsü miktarı değişebiliyr daha önce hiç böle olmamıştı diyoruz ama oluyorr

kan testi yaptırdın mı peki
adet döngüsü miktarı değişebiliyr daha önce hiç böle olmamıştı diyoruz ama oluyorr

Yaptırmadım ilk gün az geldi ikinci gün leke leke leke kahveleşti rengi pembe de vardı halen 1 damla leke geldi az önce kahve rengi biraz geçsin zaman gidip kan verip bakacam değerime inşallah vardır bel ve kasık ağrım devam ediyor göğüsler şiş

böle düşünmek yerine kan testi yaptır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…