• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetinden hemen sonra hamile oldugunu öğrenen varmı ???

Gamzecannn

Canım kocamm....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
864
1.387
28
30
Kızlar yaaa bişey soracam ben anlamadım tam boşverdim artık kafama takmıcam dedim yatmadan önce pedimi değiştireyim vakti gelmiştir dedim çok az gelmişti halbuki ddün 2. Günüydü ya sabah gene baktim az gelmiş ya ben anlamadım gecede sol kasık ağrısından yatamadım normalde 5 gün sürer adetim 4 günü ped değiştiririm sürekli af edersiniz dolardı ama niye böyle oluyorki anlamadım halbuki evdeyim sıcak tutuyom kendimi???

Bugünde şuanda kalmadı bile ped boşuna takılı 3. Günü sizce hamile olabilir miyim??

Varmı böyle bişey

Yaaaaaaaaaaaaaa hamişler lütfen varmı aranızda böyle olan biri yazsın lütfeeen :(

Yarim gelmis pardon canim.iste kan twsri verdim hamile oldugumu solediler.kanamaninda ya yerlesme kanamasi yada dusuk tehlikesi olabilecegini solediler.eve gidio dinlenmemi solediler.ama sen bi test yap bence.

Yarim gelmis pardon canim.iste kan twsri verdim hamile oldugumu solediler.kanamaninda ya yerlesme kanamasi yada dusuk tehlikesi olabilecegini solediler.eve gidio dinlenmemi solediler.ama sen bi test yap bence.

Ayy ben test yapıyom hemen o zaman evde vardı zaten

Damla seklinde az geldiyse gebe olma ihtimalin olabilir canim.ama yinede umitlendirmiyim sen bi test yap bakalim.insallah hamissindir :dua:

Üstüne görme olayıdr cnm inş :) onun rengi fln da değişik oluyomş bnmde az kaldı bata 4-5 gün dün kahverengi bi akıntı geldi ama leke yani bi ümit test yptım tbi bşy çıkmadı erken mi dha acaba

Benimde geçen ay böyle oldu canım ama âdetten 1 gün önce kanda BhCG 0.100 çıkmıştı yani gebe değildim.

Back