• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetin ucuncu gununde testi negatif cikip sonra pozitif cikan var mi

Msaboran

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
5
3
1
40
aletimin ucuncu gunu adet olmadım. Normalde adet dongum düzenlidir ancak iki aydır 23 gunde bir adet oldum normalde 30 gunde bir olurum. Ancak bugun 3. Gunu test yaptım dort bes saat sonra silik cizgi cikiyor . Sizce hamile miyim ? Ya da başka hastalik varımdır? Belirti olarak beyaz tortulu akintim ve göğüslerine agri var halsizlik vs asiri uyuma gibi bir önceki hamileleigimde yaşadığım belirtiler yok

aletimin ucuncu gunu adet olmadım. Normalde adet dongum düzenlidir ancak iki aydır 23 gunde bir adet oldum normalde 30 gunde bir olurum. Ancak bugun 3. Gunu test yaptım dort bes saat sonra silik cizgi cikiyor . Sizce hamile miyim ? Ya da başka hastalik varımdır? Belirti olarak beyaz tortulu akintim ve göğüslerine agri var halsizlik vs asiri uyuma gibi bir önceki hamileleigimde yaşadığım belirtiler yok
Dört beş saat sonra çıkan sonuçlar geçerli değildir bence ya testi tekrarla yada erken gebelik testi yap benimde 4 gün gecti test negatif

Back