- 3 Haziran 2022
- 3.890
- 7.693
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk idrar olmaz. Öğleden sonra su tüketiminin olmadığı zaman aralığında yaklaşık iki saat su tüketmeden bekleyip yapınMerhaba kızlar ayın 11inde adetimin ilk günüydü dün reglim bitti bugün yumurtlama akıntısı gibi akıntım oldu sizce yumurtalamış olabilir miyim hemen 6.günde bir de ovulasyon testi yapacağım ama ilk idrarla mı yoksa öğleden sonra mı ne zaman yapacağımı bilmiyorum
Teşekkürler iş çıkışı yapayım o zamanİlk idrar olmaz. Öğleden sonra su tüketiminin olmadığı zaman aralığında yaklaşık iki saat su tüketmeden bekleyip yapın
Teşekkür ederim testi yapayım bakalım çok garip ama 6. Gün böyle olmasıOlabilir ovülasyon testi de yapıp bence değerlendirin
Çok teşekkürler akşam yaptığım silik çıktı sabah da yapayım :)sabah ilk idrarla yapın ki idrarınız net çıksın. öğlen ypacaksanızda 2-3saat su içmeyin. onun dısında adetin ertesi günü yumurtlama çook nadir bir durum yüzde1gibi bişey bence devam edin teste. akıntı normaldede oluyo. ben 2aydır adet görmüyorum ama ara ara beyaz akıntım oluyo. vajinal sıradan bi durumdur muhtemelen.
genede bugunu değerlendirebilirsiniz :))
Yumurtlama haftasının başlangıcıdır belki.Çok teşekkürler akşam yaptığım silik çıktı sabah da yapayım :)
Olabilir Açıkçası çok anlamıyorum sabah yaptığım dünkünden netti ama o da silikti tam olarak net olunca mı yumurtlama olmuş oluyor ?Yumurtlama haftasının başlangıcıdır belki.
Aynen pik olunca oluyor canım.Olabilir Açıkçası çok anlamıyorum sabah yaptığım dünkünden netti ama o da silikti tam olarak net olunca mı yumurtlama olmuş oluyor ?
rasabah ilk idrarla yapın ki idrarınız net çıksın. öğlen ypacaksanızda 2-3saat su içmeyin. onun dısında adetin ertesi günü yumurtlama çook nadir bir durum yüzde1gibi bişey bence devam edin teste. akıntı normaldede oluyo. ben 2aydır adet görmüyorum ama ara ara beyaz akıntım oluyo. vajinal sıradan bi durumdur muhtemelen.
genede bugunu değerlendirebilirsiniz :))