adetin son günleri kahverengi akıntı ve çamur rengi akıntı nedir?

raebzeh

Elhamdülillah Ya Rabbi..
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
2.008
8
356
Çorum
dr hanım,benim adetlerim düzensiz.yine 1,5 aylık bi gecikmeden sonra farlutal la adet oldum..normalde 7 gün adet olurum .ilk günler normal adetim oldu yalnız son günler adet kanamasının rengi değişti önce kahverengi olan kanama son günlerde çamur rengini aldı.sanki içinde kum var gibi koyu kahverengi birkaç damla akıntı geliyo..bu normal mi acaba?dr a gitmem lazım mı,neden kaynaklanıyor olabilir?kist oluşumundan korkuyorum?

bunu bende çok merak ediyorum teyzemin kızıda 8 gün adet görüyor adetleri düzenli ama adetinin ilk 2 günü ile son 2 günü çamur gibi adet oluyorum diyor yaşı daha 14 annesi doktora götürmek istemiyor acaba normal bişey midir? yoksa dr a gitmesi gerekirmi?

merhabalar bendede doğum yaptıktan sonra adetimin olmasına 3 gün kala açık kahverengi akıntı oluyor.3 sonra normal adet görüyorum sebebi ne olabilir??? şimdiden teşekkürler..

merhaba adetinizin gecikmesine ne neden olduğunu bilmiyoruz, basit bir yumurtlama kisti olabilir. gecikme sonrası ilaçla kanamanızın sağlanmış olması böyle uzun süreli lekelenmeli kanamalar yapabilir. durumunuzun acil olduğunu düşünmüyorum ancak düzensizlikleriniz devam ederse ayrıntılı bir muayeneye gidiniz. sevgiler.

selam kızımızın yaşı daha çok genç bu yaşlarda düzgün yumurtlamalar olamz bu nedenle düzensiz ve uzayan lekelenme kanamaları olabilir. doktora gitmek için çok önemli bir şikayet değil ancak bu süreç çok uzarsa ya da sizi çok endişelendiriyorsa tabii ki bir ultrason ve hormon testleri gerekebilir. sevgiler.

merhabalar bendede doğum yaptıktan sonra adetimin olmasına 3 gün kala açık kahverengi akıntı oluyor.3 sonra normal adet görüyorum sebebi ne olabilir??? şimdiden teşekkürler..

selam doğum yaptıktan sonra ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama 6 aydan uzun zaman geçti ise bir muayene olmanız faydalı olacaktır, sanki hep aynı soru ama herkesin yaşı ve durumu yaşama nedenleri farklı olabilir. endişelenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…