• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetin son günleri kahverengi akıntı ve çamur rengi akıntı nedir?

raebzeh

Elhamdülillah Ya Rabbi..
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
2.008
8
356
Çorum
adetim 1,5 ay gecikmeli geldi 3-4 gün yoğun adetten sonra akıntının rengi değişti.önce kahverengi gelen kanama son günlerde çamur renginde lekelere dönüştü birkaç damla geliyo 2-3 gündür ama resmen çamur renginde..ne yapmalıyım dr a gitmelimiyim arkadaşlar yardımcı olun banayerimsenibenŞeniz

aynen bendede oluyor canım..sprail kullanıyorum bu yuzden olabiliceğini düşündüm ama doktora gidicem..

aynen bendede oluyor canım..sprail kullanıyorum bu yuzden olabiliceğini düşündüm ama doktora gidicem..

spiral kullananlarda oluyomuş diye duydum bende.a.s.eltilerimde oluyomuş aynı akıntı.ama benim spiral yok korunmuyorum 2 senedir:çok üzgünüm:..2.bebek için istiyorum 2 senedir.:çok üzgünüm:.bu ay adetimin rengi değişince korkuttu benibilmiyorumkismile..neden olduğunu anlamıyorum..:sm_confused:

benimde oluyor bazen ilk oldupunda rrglim bittikten baya sonra olmuıştu çok korkmuştum sonralarında reglim biter bitmez geliyordu ama hiçbir ağrı felan olmuyordu doktorda da birşey çıkmadı ama son birkaç aydur olmuyor neyse ki.. Spiralde kullanmıyorum ama enfeksiyonel birşey olabilir belki.. Yumurtla akı ve sarı renk sışında gelen akıntılar önem teşkil ediyor..

yoğun geçen 4 gün snra (kişiye göre değişebilir)bu renkte koyu veya açık enkte akıntı gelmesi normaldir.rahminz eğer tersse bu akıntının süresi daha uzun sürebilir bnmki oyle çünkü.
korkulcak birsey yok.
yinede içiniz rahat değilse bir kadın dğuma muayne olup ultrason çektırebilirsinz(idrara sıkışkken çekilin eğer transvagial olacaksa idrar yaptkdan sonra )

Back