• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetin öne gelmesi yardım!

__superisi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
154
16
298
antalya
kızlar 1 kaç aydır adetim öne geliyor,her ay 2-3 gün öne geliyo bu neden oolabilir? benimle aynı durumda olan varmı arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim, önemli bir şey olmasından korkuyorum :(

kızlar 1 kaç aydır adetim öne geliyor,her ay 2-3 gün öne geliyo bu neden oolabilir? benimle aynı durumda olan varmı arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim, önemli bir şey olmasından korkuyorum :(
adet döngün değişmiştir. normalda 30 günde oluyorsan 28 günde olmaya başlarmışsın. bazen hormonlarla alakalı bazende normal olduğu söylenir. 30 günde olurken 20 güne düşerse o zaman doktorla bu konuda konuşmanda fayda olur. 2-3 günü normal sayıyorlar genelde.

adet döngün değişmiştir. normalda 30 günde oluyorsan 28 günde olmaya başlarmışsın. bazen hormonlarla alakalı bazende normal olduğu söylenir. 30 günde olurken 20 güne düşerse o zaman doktorla bu konuda konuşmanda fayda olur. 2-3 günü normal sayıyorlar genelde.

ama canım bazen 28 gündede oluyorum 32 gündede oldum, bir seferinde 20 gün oldu, her seferinde adet düzeni değişirmi? ben normalde her gün düzenli olurdum son bir kaç aydır 2-3 gün öne geliyor :5:

canim evlimisin ve evliysen dogum kontrol hapi alip biraktinmi ayni sorun bendede vardi 1 sene kullanip birakdim hep 28 günde bir olurken simdi25 günde bir oluyorum arkadasiminda dedigi gibi 2-3 gün oynamasi normal vücudunun alismasi lazim eger cok bi farklilik yada agri sizi bi doktora görün derim

canim evlimisin ve evliysen dogum kontrol hapi alip biraktinmi ayni sorun bendede vardi 1 sene kullanip birakdim hep 28 günde bir olurken simdi25 günde bir oluyorum arkadasiminda dedigi gibi 2-3 gün oynamasi normal vücudunun alismasi lazim eger cok bi farklilik yada agri sizi bi doktora görün derim

evet canım evliyim, doğum kontrol hapı kullanmadım,son üç aydır adet düzenim öne geliyo, her hangi bir ilaçta kullanmıyorum :2: her hangi bir arım sızımda yok :14: ya ne bilim bilmiyorum işallah kötü bişey değildir :5: doktora zaten görüncem bakalım ne dicek :50:

bence kafana takma bu kadar bazen stress de cok etkiliyo 2-3 gün okadar sorun etme hic olmasan bence dha kötü

bence kafana takma bu kadar bazen stress de cok etkiliyo 2-3 gün okadar sorun etme hic olmasan bence dha kötü
gerçi orası öle canım streste adet düzenini bozar, ama ben biraz korktum, başıma hiç böle bir şey gelmemişti, yinede bi doktora görüncem :10:

Son düzenleme:
eger farkli birsey söylerse benimle paylasirsan cok sevinirim canim simdiden gecmis olsun :-)

kızlar bu ayda 25 günde adet gördüm sizce normalmidirki :( hep öne geliyo of of bu nedir yaa :( rendevu aldım daha doktora gidemedim bekliyom, az kaldı zaten.

Kizlar ayni durum bende de vardi , sinav stressinden dolayi boyle oldugunu dusunuyorum fakat son soz tabi kadin doktoruna ait .. bu hafta gitmeyi dusunuyorum bende ..

Back