adetin normalden uzun sürmesi

MerakRkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
94
111
30
Merhaba arkadaşlar.
3 aylik evliyim ve bugune kadar bekarken de evlendikten sonra da dahil hic erken adet olmadim. Genelde bi kac gun gecikir oyle olurum. Bu ay normal gunumden 4 gun once lekelenmem oldu. Pembe renkli sonra kahverengine donustu ara ara kirmizi akintim oldu.Normalde en fazla 5 gun surerken bu defa 9 gun oldu hala kanamam devam ediyor. Son iki gundur tam adet kanamasi goruyorum. Kafam karisti ama bu normal mi. Bu kadar uzun surmesi bana normal gelmedi de lutfen bilgilerinizi tahminlerinizi paylasin

Canım evlendikten sonra hormonlar çok degisim geçiriyor düzenin değişiyor olabilir. Korunmuyosan da bu tarz şeyler yasayabilirsin.

Bu ay bende ilk defa sizin gibi oldum, onceki gun doktora gidip muayne oldum iyikide gitmisim. Benim cikolata kistim var normalde simsiyah olmasi gerekirken ici göz göz olmus kanama yapmiş dedi. Ayrica rahim icin de kalinlasma varmis ilac verdi duphaston adinda.

İhmal etmeyin kadin dogum uzmanina gorunun mutlaka.

Yaa cok gecmis olsun randevu aldim yarin gidecem bende. Bende de mutlaka boyle bisey vardir kasiklarim da agriyor cunku. Tesekkur ederim paylasiminiz icin

Yaa cok gecmis olsun randevu aldim yarin gidecem bende. Bende de mutlaka boyle bisey vardir kasiklarim da agriyor cunku. Tesekkur ederim paylasiminiz icin

Hormonal bir durum da olabilir,myom olması da bu şekilde kanamaya sebep oluyor zira bende vardı yakın zamanda ameliyat oldum bende.Çok geçmiş olsun inşallah herhangi bir sıkıntılı durum söz konusu değildir

Hormonal bir durum da olabilir,myom olması da bu şekilde kanamaya sebep oluyor zira bende vardı yakın zamanda ameliyat oldum bende.Çok geçmiş olsun inşallah herhangi bir sıkıntılı durum söz konusu değildir
Tesekkur ederim insallah ameliyata gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…