Adetim yeni bitti. Adetim 7 gün sürüyor. Reglimin başladığı günden itibaren sayarsak şimdi gece 12den sonra 11.ci güne girmiş bulunuyorum. İlk 2 günü değerlendiremedim. Yani bugün yumurtlama döneminin 3. Gününe girdim. Bugünlerde ilişkiye girsem gebelik için bi şansım varmı? Yoksa o şansı kaybettim mi? İlk 2 gün boş geçti
Adetim yeni bitti. Adetim 7 gün sürüyor. Reglimin başladığı günden itibaren sayarsak şimdi gece 12den sonra 11.ci güne girmiş bulunuyorum. İlk 2 günü değerlendiremedim. Yani bugün yumurtlama döneminin 3. Gününe girdim. Bugünlerde ilişkiye girsem gebelik için bi şansım varmı? Yoksa o şansı kaybettim mi? İlk 2 gün boş geçti
Adetin bittigi gün önemli rahim agzi adetten sonra acik kaliyor cünkü 3 günde bir iliski birde adetin 21 ci günü , folik asit omega 3 ile vucut desteklenmelidir.
Doktorun bana söylediğini yazıyorum. Eğer 28 günde bir regl oluyorsan, örneğin ayın 1inde başladı regl, ilişkiye girmen gereken günler 12-14-16-17. Kendi regl tarihine göre ayarlarsın. Tabii bunun bi kesinliği yok, doktorun bana söylediğini yazdım sadece. Regl bitiminden sonra diğer regle kadar günaşırı yapman daha iyi olur.