• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetin kaçıncı günü ilişkiye girmeliyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

QueenM77

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2022
135
46
18
27
Adetim yeni bitti. Adetim 7 gün sürüyor. Reglimin başladığı günden itibaren sayarsak şimdi gece 12den sonra 11.ci güne girmiş bulunuyorum. İlk 2 günü değerlendiremedim. Yani bugün yumurtlama döneminin 3. Gününe girdim. Bugünlerde ilişkiye girsem gebelik için bi şansım varmı? Yoksa o şansı kaybettim mi? İlk 2 gün boş geçti

Adetim yeni bitti. Adetim 7 gün sürüyor. Reglimin başladığı günden itibaren sayarsak şimdi gece 12den sonra 11.ci güne girmiş bulunuyorum. İlk 2 günü değerlendiremedim. Yani bugün yumurtlama döneminin 3. Gününe girdim. Bugünlerde ilişkiye girsem gebelik için bi şansım varmı? Yoksa o şansı kaybettim mi? İlk 2 gün boş geçti
Kaç günde bir adet oluyorsun

Kaçırmamışın günaşırı devam etmelisin

Erken yumurtlama olmadıysa kaçırmamışsınızdır canım gün aşırı deneyerek en azından beklenen adet gününe 1 hafta kalaya kadar devam edin

Adetin bittigi gün önemli rahim agzi adetten sonra acik kaliyor cünkü 3 günde bir iliski birde adetin 21 ci günü , folik asit omega 3 ile vucut desteklenmelidir.

Doktorun bana söylediğini yazıyorum. Eğer 28 günde bir regl oluyorsan, örneğin ayın 1inde başladı regl, ilişkiye girmen gereken günler 12-14-16-17. Kendi regl tarihine göre ayarlarsın. Tabii bunun bi kesinliği yok, doktorun bana söylediğini yazdım sadece. Regl bitiminden sonra diğer regle kadar günaşırı yapman daha iyi olur.

Back