Adetin ilk günü camur kıvamında akıntısı olup hamile olduğunu öğrenen var mı?

Gofrak

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
6
1
36
Mrb... Ben ocak ayında kürtaj oldum. İlk adetimi 33 gün sonra oldum sonrakide 33. Gün oldu enson oldugum ise 29.gün oldu. En son olduguma göre hesaplamıştım bu ayın 14 olmam gerekiyodu. Ama camur kıvamında bir akıntı oldu sonra damla damla kahverengi bazende koyu sarı lekelenme oldu. İlk günküne göre çok az oluyo damla kadar bile değil.. Bebek çok istiyorum her anne adayı gibi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benim durumumda olup sonra hamile olduğunu öğrenen varmı? Cevaplarınızı bekliyorum bende akşam test yapmayı düşünüyorum gelişmeleri yazarım..

Negatif çıktı ama hala regli olmadım. Adet günüm iki gün geçmişti bugün üçüncü gün. Eger bir hafta içersinde olmazsam regli kan testi yaptıracam.

Ara ara kanamalarım oluyo şimdi doktora gittim bete hcg 1.96 cıktı yani negatif ama yine adet olmadım

Merhaba herkese.
Ben de aynı durumu yaşıyorum. Hatta bunu sormak için foruma girdim şuanda. Çok düzenli olmasa da son aylarda hep yaklaşık 33 günde bir adet oldum. Bu ay 28 günde, 2 gün önce. Adet diyemiyorum çünkü iki günde sadece 2 tane günlük ped değiştirdim, o da çok az kahverengi kanama yüzünden. Hala başlamadı yani. Bugün 3. gün. İlk kez böyle uzun sürdü. Ağrım falan da yok. Normalde de olmaz gerçi. Aynı durumu yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…