Adetin ilk günü az kanama ve kahverengi kan gelmesi

Gamze gy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
3
0
35
Merhaba adetimin ilk günü kanamam var ama az ve kahverengi bu nedendir acaba ve iki senedirli hamile kalmak için uğraşıyorum internetten araştırdım Yerleşme kanaması olabilir yazıyordu böyle bir durumla karşılaşan oldu mu inş hamileyimdir

Bendede oluyor o. Heyecanlaniyorum hadi inşallah diyorum 2. 3. Günü hop başlıyor. Sanırım stresten diyorum ben. İsim stresli çünkü. Bakalım haftaya doktora gidicem kısmetse umarım bir problem yoktur. Yine yazarım buraya

benimde öyle oluyordu miktarıda azalmıştı dr. gittim adetin 3. günü hormon testi istedi prolaktin yüksekliği çıkmıştı sende git ihmal etme canım.

benimde öyle oluyordu miktarıda azalmıştı dr. gittim adetin 3. günü hormon testi istedi prolaktin yüksekliği çıkmıştı sende git ihmal etme canım.
Kızlar benim de bu ay öyle oldu ilk gün kahverengi kını ben Şubat Ayında kontrolde prolaktinim yüksek OLDUĞUNU öğrenip tedavi oldum, dostinex kullandım şu anda olması gerekenden düşük hatta ona rağmen bu ay böyle bir şey yaşadım.

bazen stresten de oluyormuş stres yapmamaya çalışıyorum ama kendimi yine birşeylere söylenirken sinirli bir halde buluyorum.Allah ferahlık şifa versin gönlümüze de dertlerimizden kurtulalaım bir an önce inşallah...

cocuk olması ıcın tedavı goruyodum yumurtalıkları kırmak icin doktor ovıtrelle ıgnesı yaptırdı 4 gun gunum gectı ve sonra kahve rengı kananmam oldu sonra asırı sancı şimdi hasta oluyorum daha once hıc boyle olmamıştım neden basına gelen varmı acaba ?

Merhaba herkese.

Ben de aynı durumu yaşıyorum. Hatta bunu sormak için foruma girdim şuanda. Çok düzenli olmasa da son aylarda hep yaklaşık 33 günde bir adet oldum. Bu ay 28 günde, 2 gün önce. Adet diyemiyorum çünkü iki günde sadece 2 tane günlük ped değiştirdim, o da çok az kahverengi kanama yüzünden. Hala başlamadı yani. Bugün 3. gün. İlk kez böyle uzun sürdü.

Prolaktinle mi alakalı bir durum acaba benimki de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…