Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pco olduğu icin 34-35 gün döngülerim çoğu zaman.. bu yüzden bizde biraz belirsiz oluyor ovulasyon testine başladım bugün adet olduğum günün 7. Günü (dün bitti adet) testte biraz koyu çıktı tam çıkmasa da yumurtlama başlayacak gibi duruyor
Pco olduğu icin 34-35 gün döngülerim çoğu zaman.. bu yüzden bizde biraz belirsiz oluyor ovulasyon testine başladım bugün adet olduğum günün 7. Günü (dün bitti adet) testte biraz koyu çıktı tam çıkmasa da yumurtlama başlayacak gibi duruyor
ben de pko luyum testler cogunlukla koyu seyrettı benım de ay boyu hıc oyle cok sılık gormedım. hatta hıc t gozukmuyor bazı kişilerde . bende hiç oyle olmadı.yani pko oldugun için olabilir. yapmaya devam et sen :)
MERHABA BENDE BU AY ADET BİTİMİNİN 2.GÜNÜ YTESTTE ÇİFT ÇİZGİ GÖRDÜM VE DEĞERLENDİRDİK YUMURTLAMADAN BUGÜNE KADAR GÖĞÜS AĞRIM VE SAĞ KASIK BATMAM VARDI ŞUAN GÖĞÜS AĞRIM YOK ADETİME 12 GÜN VAR