How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

adetin bittiği gün ilişkiye girdim kanamam başladı

muhabet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
234
4
26
İstanbul
kızlar bu defa adetim 3 gün surdu 4. günü baktım bütün gün bir damla bile bişey gelmedi eşimle akşam beraber oldum sabah baktım kanamam olmuş ne olmuş olabilir böyle bişey yaşamiş olanlar varmi yardım edin çok korkuyorum

normalde kanaman kaç gün sürüyordu ?

Son düzenleme:
benim de 3-4 gün sürer..bittiğini düşünürüm.ama birkaç gün azar azar gelmeye devam eder..normal bence..eğer çok fazla kanaman varsa doktora görünmelisin.

normalde benim bildiğim, beyaz akıntın gelinceye kadar adetin süresi bitmez .. ilk 3gün çok gelir sonrası günlerde az az arada bitti gibi görünse de, iliskiden sonra kanama olabilir.. ama beyaz yada sarı akıntın gelinceye kadar bitti dememeli bence.geçmis olsun.

Son düzenleme:
benim de 3-4 gün sürer..bittiğini düşünürüm.ama birkaç gün azar azar gelmeye devam eder..normal bence..eğer çok fazla kanaman varsa doktora görünmelisin.

yok o kadar çok kanamam olmuyor şükür yinede korkuyorum acaba adetin son gunu hamile kalma şansı varmi hamşle kalmayi çok istiyorum ancak adetliyken hamile kalınırsa çocukta problem olur diye duymuştum dogrumudur

adetliyken, yada adetim bitti sanıp iliskiye girmek caiz birsey değil diye biliyorum.. sarı yada beyaz akıntın gelipceye kadar beklemen daha doğru olur diye düsünüyrum:34:

evet canım bencede beyaz akıntın gelene kadar beklemen en doğrusu benimde başıma geldi bitti sanmıştım fakat bitmemiş ondan sonra artık 7 gün boyunca bekliyorum yani 5.gün gelmeyip 6.gün az az gelebiliyor ama için rahat değilse bi doktora görün istersen

korkacak birşey yok..senin adetin tam olarak bitmemiş aslında ,sabahı da devamı gelmiş o kadar..
tedirgin olacak birşey yok ne olabilir ki?

kızlar kafamı tutamıyorumuykudan:(((((
çok uyku bastırdı napıcam azıcık masaya kafamı koysam...

kızlar kafamı tutamıyorumuykudan:(((((
çok uyku bastırdı napıcam azıcık masaya kafamı koysam...

:) pişşş pişşş pişşş eee eee eee :) uyusunda büyüsün ninni :)

korkacak birşey yok..senin adetin tam olarak bitmemiş aslında ,sabahı da devamı gelmiş o kadar..
tedirgin olacak birşey yok ne olabilir ki?

korkmiyim dimi devamidir bende oyle düşünmeye çalişiyorum ama adteliyken ilişkiye girmenin zararlı ve dinen de caiz olmadigini duymuştum hem eşim içime boşaldı hamile kalma payı varmıdır sence

Back