- 22 Şubat 2022
- 122
- 83
- 28
- Konu Sahibi panikatakhastasi
Kızlar bir sorum olacak lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi? Öncelikle hamilelik isteyen herkese Allah nasip etsin, olmaması ne kadar zor bilirim çünkü 1 senedir hiç korunmadık ve doktorun belirlediği tarihlere göre korunmadan ilişkiye girmemize rağmen Rabbim nasip etmedi. Kontrollerimizde bi sıkıntı da çıkmadı ama olmadı maalesef düzenli adet görüyorum 28 günde bir olacak şekilde. Her ay adet başlangıcımdan itibaren sayıp 10. günden itibaren 2 gün arayla birlikte olmamızı söylüyordu doktor. Bu ay ilk defa adetimin bittiği gün birlikte olduk, üzerinden tam 7 gün geçti ve tam şuanda lavaboya gittiğimde akıntıyla karışık pembemsi kan gördüm. Boşa umutlanmak istemiyorum ama bu yerleşme kanaması olabilir mi? Adetime henüz 17 gün var bu kadar erken olabilir mi, adetimin son günü yumurtlama yaşıyor olabilir miyim? Belki de bu yüzden bir senedir hamile kalamadım şuan aşırı umutlandım var mı bu durumu bu kadar erken yaşayan? Okuduğunuz için hepinizden Allah razı olsun şimdiden hakkınızı helal edin