How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

adetin biter gibi olup 1 gün sonra birden kanama ?

guzuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
79
2
26
İstanbul
benim son bir yıldır düzensiz gecikmeler bazen az bazen çok gelmesi gibi sorunlar var dktoro gittiğimde bi sorun görünmüo test muayene sonrası. ama normalde ilk günler yoğun sonra azalıp biterdi son 2 aydır 21 günde bi başlıo bu ay 2 gün lekelenme oldu 1 gün biraz geldi sonra durdu 1 gün sonra tekrar geldi yine durdu bu ne gibi bi durumda olabilir hiçbi anlam veremedim arkadaşlar:( bu arada korunmuyoruz üstüne görme olabilir mi? lütfen yardım

o bende de oluyor. tam bitti sanıyorum hatta ped bile kullanmıyorum ertesi gün ansızın geliveriyor. sanırım bu normal birşey. bende adet düzensizliği ve sistit belirtileriyle doktora gittim 2 gün önce (garanti olsun diye özele gittim çünkü devlet hastaneleri baştan savma yapıyor) ultrasonda ve idrar tahlilinde hiç birşey çıkmadı çok şükür turp gibiyim :) seninde bişeyin yoktur umarım stres hava değişimi vs. etken olabilir

o bende de oluyor. tam bitti sanıyorum hatta ped bile kullanmıyorum ertesi gün ansızın geliveriyor. sanırım bu normal birşey. bende adet düzensizliği ve sistit belirtileriyle doktora gittim 2 gün önce (garanti olsun diye özele gittim çünkü devlet hastaneleri baştan savma yapıyor) ultrasonda ve idrar tahlilinde hiç birşey çıkmadı çok şükür turp gibiyim :) seninde bişeyin yoktur umarım stres hava değişimi vs. etken olabilir
tşkkürler cevap için arkadaşım hiç böle olmamıştım da ondan panik yapıyorum hemen. bi fikri deneyimi olan yazabilir bekliyorum

Back