Adetin başlayıp,kesilmesi?

_Zumrut_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
312
2
46
Diğer
arkadaşlar, perşembe günü adetim sancıyla başladı,sonra kesildi... 25. gündü...normalde erken oldugum oluyor 26-27 gibi... bu aralar da biraz stresliydim,sonra kesildi adetim...

5 gündür adet olacakmış gibi sancı çekiyorum,karnım ağrıyor,ama hala başlamadı...

daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu hiç aranızda?

açık kırmızı geldi... çok az sızıntı şeklinde... yaklaşık 3 saat, her adetimde oldugu gibi sancı çektim... sonra kesildi...

ayyy benim gebelikten önceki durumum bu heycanlandırmak istemem ama bebeği öğrenmeden önce pembemsi leke oldu ve sonra durdu günlerce adet olmayı bekledim o sıra bide cok rahatsızdım ilaç kullandıgım için adetin gelmedigini düşündüm sonra testte pozitif cıktı hemen bi test al bence

çok sıkıntılı üzüntülü stresli bir dönemden geçtiysen olabilir canım bu ay bana da oldu. bana kalsa hiç olmasam da olur da belirsizlik kötü ben de hamile olduğumu zannetmiştim.

evet samantha. çok sıkıntılı ve stresli bir dönemdeyim...

canım stresten dolayı olmuş gibi gözüküyor...bendede vajiyi yendikten sonraki aylarda böyle tuhaflıklar olmuştu adetimde ama ben doğum kontrol hapının yaptığını sanmıştım hapı bıraktıktan sonrada olunca anladımki stresle alakalı bişeymiş benimki....ama aklında soru işareti kalmasını istemiyorsan bir dr danış derim...bu gün haberlerde bahsediyorlardı aile hekimliği başlamış telefon edip danışabiliyormuşsun ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyorlarmış ve sorunla ilgili gerekli yerlerden randevunu alıyorlarmış...ne kadar işler vaziyettedir bilmiyorum ama deneyip öğreneceğiz... geçmiş olsun bunu çok fazla takmamaya çalış iyice stres olma bebişim...

Kızlar yardımm. Normalde 6 gün adet olurum. Bu ay 3. gün kesildi tamamen. Daha önce hiç olmamıştı. Hamiş değilim; çünkü test yaptım ve ateşim çok düştü. Salı günü hsg çektireceğim için çok gerginim acaba stresten mi kesildi? Lütfen cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…