- 10 Nisan 2024
- 189
- 65
- 13
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Adetimin 13. Günü yumurtam 16 mm, adetimin 15. Günü ise 19 mm idi. Bence büyüklüğü gayet iyi daha da büyüyecektir.geçen ay aşılama denedik tutmadı, bugün adetimin 9 günü kontrole gittim ve sadece tek yumurtam varmış oda 14mm cumartesi yine cağırdı aşılama olcak mı olmayacak mı söyleyecek duruma göre.. Sizce büyür mü yumurta? 9günde bu büyüklük iyi mi? + femara kullandım adetin 3günü
inşallah cnm ne bileyim doktor aşılama için bişiy demedi cumartesi yine gel diyince içim bi huzursuz olduMerhaba. Adetimin 13. Günü yumurtam 16 mm, adetimin 15. Günü ise 19 mm idi. Bence büyüklüğü gayet iyi daha da büyüyecektir.
geçen ay aşılama denedik tutmadı, bugün adetimin 9 günü kontrole gittim ve sadece tek yumurtam varmış oda 14mm cumartesi yine cağırdı aşılama olcak mı olmayacak mı söyleyecek duruma göre.. Sizce büyür mü yumurta? 9günde bu büyüklük iyi mi? + femara kullandım adetin 3günü
çok teşekkür ederim cnm inşallah iyi sonuçlar alırım cumartesi deCanım ilaçları bilmiyorum ben kullanmadım ama bence gayet iyi. Ben ilaçsız adetimin 14. Günü 15 mm yumurtan vardı doktorum 16 18 20 ilişki dedi. 20. Günde gerçekten çatladı . Ovülasyon takip ettim ben. Yani 1 haftada ilaçsız büyüdü çatladı bence senin çok iyi erkenden yumurta büyüyor
Günde iki kez kullandığım zaman femarayı 11.günde 17 mm di bence sizinkide gayet iyi büyümüş Femarayı kullanmayı bıraksanız da sonrasında da hızlı büyüyor o yüzden hekim erken çağırmıştır çatlamadan önce yakalamak için bence cmt 16-17 mm olur en az kontrole gittiğindegeçen ay aşılama denedik tutmadı, bugün adetimin 9 günü kontrole gittim ve sadece tek yumurtam varmış oda 14mm cumartesi yine cağırdı aşılama olcak mı olmayacak mı söyleyecek duruma göre.. Sizce büyür mü yumurta? 9günde bu büyüklük iyi mi? + femara kullandım adetin 3günü
inşallah cnm yarın sabah kontroldeimGünde iki kez kullandığım zaman femarayı 11.günde 17 mm di bence sizinkide gayet iyi büyümüş Femarayı kullanmayı bıraksanız da sonrasında da hızlı büyüyor o yüzden hekim erken çağırmıştır çatlamadan önce yakalamak için bence cmt 16-17 mm olur en az kontrole gittiğinde