• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetin 6. Günü yumurtanın 14 mm olması normal mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Avarell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
38
Kızlar merhaba 14 aylık evliyim. 4 aydır bebek istiyoruz normalde yumurtam kendiliğinden gelişmezsen bu ay hiç bir şey kullanmadığım halde adetin 6. Günü 14 mm olmuş . Doktorum takip edelim bu yumurtayı dedi ama başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim .

Bu arada soğan kürü uyguluyorum onun bi etkisi olmuş mudur sizce

cnm benimde sorunum yumurtalarım büyümemesi. ama bazen kendiliğinden de büyüyebilir tabi ilaç kullanıp büyümeyen ve aradan zaman geçince kendiliğinde olan bir sürü örnek var

cnm benimde sorunum yumurtalarım büyümemesi. ama bazen kendiliğinden de büyüyebilir tabi ilaç kullanıp büyümeyen ve aradan zaman geçince kendiliğinde olan bir sürü örnek var
Benim kafama takılan bu kadar erken büyümesi. Normalden önce çatlar mı acaba bu durumda

evet olabilir baya erken büyüme oranına göre

evet olabilir baya erken büyüme oranına göre
Doktoruma sordum 1 hafta sonra kontrole gel dedi bakalım artık hayırlısı. Allah hepimize nasip etsin dua etmekten başka elden bişey gelmiyor

MALESEF ÖYLE BEKLEMEK ZORUNDAYIZ BAŞKA ÇAREMİZ YOK

Kızlar merhaba 14 aylık evliyim. 4 aydır bebek istiyoruz normalde yumurtam kendiliğinden gelişmezsen bu ay hiç bir şey kullanmadığım halde adetin 6. Günü 14 mm olmuş . Doktorum takip edelim bu yumurtayı dedi ama başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim .
Benimde 8.gun catlamak uzere olan bir yumurtam vardi genelde ben her ay 2-3 gun erken adet olurum ondan kaynaklanirmis olabilir yani

Benimde 8.gun catlamak uzere olan bir yumurtam vardi genelde ben her ay 2-3 gun erken adet olurum ondan kaynaklanirmis olabilir yani
Çok teşekkürler cevabın için. Fitilim var iltihap için o biter bitmez çalışmalara başlayayım o zaman :bicak::110:

Back