Selam arkadaşlar bu malesef 2. Konum.Ilk basta insan heyecan, panik kapilip gidiyorda gidiyor.27 mayis son adet gordugum tarih.30 gunde bir adet olurum.( 24 haziranda bhcg:45.48 / 26 haziranda bhcg:98.9 / 28 haziranda:159.83 / 30 haziran isee: 167.14 ) Butun forumu yaladim yuttum kafami rahatlatacak bilgi bulamadim.Dr asagidan ultrasonla bakti; kanama goremedi.bebek goremedi.O bolgede olağan disi hicbir seye de rastlamadi.Ve buyuk ihtimal dis gebelik bu ya kendin dusurursun yada ameliyat dedi. Yatisini yapip takibini yapayim dedi.Razi gelmedim bos bos yaticam bi baskasinin hakkini gasp etmek gibi geldi.2 gun sonra yine gel dedi bana tekrar olcum olacak.Buna yakin biseyler yasayan varsa bana ve bundan sonra basina gelebilecek insanlar icin bilgilerinizi paylasabilirmisiniz.Gelen allahtan boynum kildan ince ama can cikmayincada umut cikmiyor.Olumlu olumsuz her bilgiye raziyim.Allah bu yolda kimseyi eylemesin cok zoor cok
zuzi
Selam arkadaşlar bu malesef 2. Konum.Ilk basta insan heyecan, panik kapilip gidiyorda gidiyor.27 mayis son adet gordugum tarih.30 gunde bir adet olurum.( 24 haziranda bhcg:45.48 / 26 haziranda bhcg:98.9 / 28 haziranda:159.83 / 30 haziran isee: 167.14 ) Butun forumu yaladim yuttum kafami rahatlatacak bilgi bulamadim.Dr asagidan ultrasonla bakti; kanama goremedi.bebek goremedi.O bolgede olağan disi hicbir seye de rastlamadi.Ve buyuk ihtimal dis gebelik bu ya kendin dusurursun yada ameliyat dedi. Yatisini yapip takibini yapayim dedi.Razi gelmedim bos bos yaticam bi baskasinin hakkini gasp etmek gibi geldi.2 gun sonra yine gel dedi bana tekrar olcum olacak.Buna yakin biseyler yasayan varsa bana ve bundan sonra basina gelebilecek insanlar icin bilgilerinizi paylasabilirmisiniz.Gelen allahtan boynum kildan ince ama can cikmayincada umut cikmiyor.Olumlu olumsuz her bilgiye raziyim.Allah bu yolda kimseyi eylemesin cok zoor cok
zuzi
Eveet kendiliginden cok sukur ki gitti.Bunlari yazmak cok tuhaf ama dun deliler gibi benden ayrilmasin diye dua edip sonra kirmizilar gelsin diye gozlerin yolda beklemek cok tuhaf bir duygu.Artik bu durum tekarlaya tekrarlaya sendrom olmaktan cikip normal olagan bir olay halini aliyor.Dua etmeye devame ediyorum tabiki.Rabbim herkeze hayirli evlatlar versin ve bu yolda eylemesin.Çunku 40 kerede yasansa bu durum ne kadar sendrom olmasada yurege akan yaslari Allah biliyor malesef.Arastirdim hep kiminin 21 e kadar dusmus devam etmis hamileligi.Bi tanesi biri dış biri ic gebelik olmus dis gebeligi almislar saglikli bebek dunyaya gelmis.Bi tanesi 6 aylik olana kadar bebegin oldugundan haberi yokmus.Vee boyle olunca ögrendigim en iyi sey; Hepimizin kendine has metabolizmasi oldugu ve her birimizin ne kadar ayni gibi gorunsede cok cok farkli sorunlar ile bunlari yasadigimiz.O yuzden en iyi rehber sanirim kendi dr umuz ve hislerimiz..
Hepinizden Allah razi olsun butun konulardaki paylasinlarda dahil buna ki insan kocasiyla bile konusamadigi seyleri anlatip derman ariyor en guzeli karsiliksiz ilgi alaka.Hepinize cok tesekkurler.
zuzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?