Adetin 4. Gununden sonra hcg leri duzelen varmidir?

annahtar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
121
1
96
Balıkesir
Selam arkadaşlar bu malesef 2. Konum.Ilk basta insan heyecan, panik kapilip gidiyorda gidiyor.27 mayis son adet gordugum tarih.30 gunde bir adet olurum.( 24 haziranda bhcg:45.48 / 26 haziranda bhcg:98.9 / 28 haziranda:159.83 / 30 haziran isee: 167.14 ) Butun forumu yaladim yuttum kafami rahatlatacak bilgi bulamadim.Dr asagidan ultrasonla bakti; kanama goremedi.bebek goremedi.O bolgede olağan disi hicbir seye de rastlamadi.Ve buyuk ihtimal dis gebelik bu ya kendin dusurursun yada ameliyat dedi. Yatisini yapip takibini yapayim dedi.Razi gelmedim bos bos yaticam bi baskasinin hakkini gasp etmek gibi geldi.2 gun sonra yine gel dedi bana tekrar olcum olacak.Buna yakin biseyler yasayan varsa bana ve bundan sonra basina gelebilecek insanlar icin bilgilerinizi paylasabilirmisiniz.Gelen allahtan boynum kildan ince ama can cikmayincada umut cikmiyor.Olumlu olumsuz her bilgiye raziyim.Allah bu yolda kimseyi eylemesin cok zoor cok

zuzi

Sonuclar ic acici olmadigi icin mi cevap gelmiyor Dr da bisey demiyor.Biseyden emin olarak konusmuyor.Tedavi, agri kesici vs hic bisey yok.Dımdızlak kalakaldım arkadaslar 😔

zuzi

29 kisi görüyor ve cevapsız.Surekli buraya acaba birileri bisey yazmismidir diye bakmaktan paranoyak oldum.Umarım bir gün benim gibi olup ucan kustan medet ummazsınız.Keske corapla hamile kalinirmi falan gibi bisiler yazsaydim.O zaman bakan 29 cevaplayan 60 olurdu.Alta yorum yazmamanizi rica ediyorum.Cikiyorum forumdan 😢

zuzi

Beddua etmenize gerek yok.bu durumu yaşayan kimse yok demekki..biraz bekleseniz..

Beddua asla degil ben yasarken baskasina nasil baskasinin basina gelsin isteyebilirim.Cani yurekten diliyorum boyle olmasin kimse yasamasin.psikklojim alt ust.Allah hayirlisini versin.

zuzi

canım bilmiyorum ama artışların normal dış gebelik değildir muhtemelen doktorun neden bu kadar çabuk karar verdi bilmiyorum...benim doktorum mesela kan takibi yaptı alttan muayne falanda etmedi kan değerleri zaten 15.000 bin olunca bebek gözüküyor adet tarihin hangi günse o günden itibaren üstüne say kaç gün geçmişse üstünden kaç haftalık olduğun gözükür korkma bekle biraz...1 hafta sonra tekrar test yap...

Cnm hangi doktor böyle konuşabilirki bence geç döllenme olmuştur beklemekten ve dua etmekten başka çaren yok inş. yükselir değerinde bebişin sana tutunur

Cok saolun kizlar.Gunlerdir agliyorum stresimi burayada yansitmisim.Simdi tekrar okuyunca bidaha gerildim.Bakmayin sitemime insan buhran icinde ne hissettigini bilemiyo malesef

zuzi

Yine test ve 160 olmus sonuc.baska bi doktora gittim ilac kullaniyomusun dedi hayir dedim.Bu degerlerle nasil kullanmazsin.Ilk ogrendigin andan almaya baslaman lazimdi dedi.Artik baslasam olmazmi dedim.Dusmus degerin gidici buda fayda etmez deyip 14 tane genetik test istedi.Yarin unv. Gidip halletmeye calisicaz.Duscek diyolar agriyo agriyo bisi yok.Bi seytan diyo kullan ilaclari diye bi tarafimda dr u dinle birak artik mucadele etme.Vekilim sensin Allahim dedim sana dayandim dedim bekliyorum artik.Ne yazdin bilmem anlimiza 😩

zuzi

Eveet kendiliginden cok sukur ki gitti.Bunlari yazmak cok tuhaf ama dun deliler gibi benden ayrilmasin diye dua edip sonra kirmizilar gelsin diye gozlerin yolda beklemek cok tuhaf bir duygu.Artik bu durum tekarlaya tekrarlaya sendrom olmaktan cikip normal olagan bir olay halini aliyor.Dua etmeye devame ediyorum tabiki.Rabbim herkeze hayirli evlatlar versin ve bu yolda eylemesin.Çunku 40 kerede yasansa bu durum ne kadar sendrom olmasada yurege akan yaslari Allah biliyor malesef.Arastirdim hep kiminin 21 e kadar dusmus devam etmis hamileligi.Bi tanesi biri dış biri ic gebelik olmus dis gebeligi almislar saglikli bebek dunyaya gelmis.Bi tanesi 6 aylik olana kadar bebegin oldugundan haberi yokmus.Vee boyle olunca ögrendigim en iyi sey; Hepimizin kendine has metabolizmasi oldugu ve her birimizin ne kadar ayni gibi gorunsede cok cok farkli sorunlar ile bunlari yasadigimiz.O yuzden en iyi rehber sanirim kendi dr umuz ve hislerimiz..
Hepinizden Allah razi olsun butun konulardaki paylasinlarda dahil buna ki insan kocasiyla bile konusamadigi seyleri anlatip derman ariyor en guzeli karsiliksiz ilgi alaka.Hepinize cok tesekkurler.

zuzi

Canim naptin yazdiklarini yeni gördüm ben de gecen ay ayni seyleri yasadim sayilir hamile olduguma dogru duzgun sevinemeden hcg duzensiz arttigi icin çöküşe gectim moralman ama ayni senin gibi forumu yalayip yuttum belki benim gibi olup saglikli dogum yapan olmuştur diye fakat oyle olmadi bebegim 5+5 gunlukken kendiliginden kanama ile dustu .o gun adet kanimi gorunce oyke bir ferahlamistim ki anlatamam hem de hamilelik dusuncesi ve istegi icimde varken adet olduguma bu kadar sevinecegimi hic dusunmezken o gun sevindim cunku cok şükür ki kendiliginden kanama ile gitti kurtaja gerek kalmadi.sen naptin su an ne durumdasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…