Selam arkadaşlar bu malesef 2. Konum.Ilk basta insan heyecan, panik kapilip gidiyorda gidiyor.27 mayis son adet gordugum tarih.30 gunde bir adet olurum.( 24 haziranda bhcg:45.48 / 26 haziranda bhcg:98.9 / 28 haziranda:159.83 / 30 haziran isee: 167.14 ) Butun forumu yaladim yuttum kafami rahatlatacak bilgi bulamadim.Dr asagidan ultrasonla bakti; kanama goremedi.bebek goremedi.O bolgede olağan disi hicbir seye de rastlamadi.Ve buyuk ihtimal dis gebelik bu ya kendin dusurursun yada ameliyat dedi. Yatisini yapip takibini yapayim dedi.Razi gelmedim bos bos yaticam bi baskasinin hakkini gasp etmek gibi geldi.2 gun sonra yine gel dedi bana tekrar olcum olacak.Buna yakin biseyler yasayan varsa bana ve bundan sonra basina gelebilecek insanlar icin bilgilerinizi paylasabilirmisiniz.Gelen allahtan boynum kildan ince ama can cikmayincada umut cikmiyor.Olumlu olumsuz her bilgiye raziyim.Allah bu yolda kimseyi eylemesin cok zoor cok ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
zuzi
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
zuzi