• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetin 4. Günü ovülasyon testi pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

HtcL53

4812-412
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
798
568
103
Kızlar benim bugun adetimin 5. Günü ve normal adet oldum dün öylesine bi övulasyon testi yapayım dedimki pozitif çıktı hatta sıvı alımına dikkat etmedim hemen belirdi bugünde aynen devam ediyor dün az az kanamam vardı ama akşam saat 9 dan sonra kesildi bugünde normal akıntım başladı adetlerim düzenli gibidir bazen şaşar ama hep öne atar ilk defa bu ay soğan kürü denedim 4 gün geciktirdi lh neden pic yapar yumurta gelişmeden yaparmı pcos falan değilim kist falan yok ne olabilir başına böyle bir olay gelen oldumu hcg testimde yaptım negatif dün ve bugünkü ovu testlerimi atıyorum😔

Eklentiler

• 656A97B4-18A6-4C02-A39B-897ABE104396.jpeg
    656A97B4-18A6-4C02-A39B-897ABE104396.jpeg
    50,6 KB · Görüntüleme: 88
  • 1B5BDD77-FC4B-460D-A0C8-D1F91E4FACEA.jpeg
    1B5BDD77-FC4B-460D-A0C8-D1F91E4FACEA.jpeg
    43,6 KB · Görüntüleme: 73
Temizsen iliski olarak degerlendir erken yumurtlama olmus ara vermeden 4 gun iliski degerlendir hakkinda hayirlusi olsun

Temizsen iliski olarak degerlendir erken yumurtlama olmus ara vermeden 4 gun iliski degerlendir hakkinda hayirlusi olsun
Çok teşekkür ederim canım dün akşamı değerlendirdim bu akşamda devamınıda getiricem inşallah ama henüz silikleşmedi 24 saati geçti hala çok koyu hayırlısı

Aynen sende olan dün benimde başıma geldi. Adetim bitti ertesi gün baktım ovülasyon çift çizgi olmuş ki 3 aydır ilk kez çift çizgi gördüm🙏🏽 Sabah 11 de yapmıştım. Sonra öğlen 2.30 gibi yine bir deneyim dedim başka testle onda tek çizgi cıktı. Ben anlamadım testlermi bozuk bendemi sorun var 😞

Aynen sende olan dün benimde başıma geldi. Adetim bitti ertesi gün baktım ovülasyon çift çizgi olmuş ki 3 aydır ilk kez çift çizgi gördüm🙏🏽 Sabah 11 de yapmıştım. Sonra öğlen 2.30 gibi yine bir deneyim dedim başka testle onda tek çizgi cıktı. Ben anlamadım testlermi bozuk bendemi sorun var 😞
Kaç gün sürüyor adetin benim 5 yada 6.bugün 5. Günüm dün ilk defa yaptım test çizgis bendede ilk defa kontrol çizgisinden koyuydu bugünde öyleydi ve şimdi silikleşti iki gün kopkoyuydu adetim henüz temizlendi galiba adet sonlarına doğru yumurtluyormusum hayırlısı inşallah değerlendir canım bu bi kaç günü

Tek çizgi çıktığına göre çatladımı acaba yumurta sen gene değerlendir eğer kaçormışsanda bi dahaki ay adet gününün ilk günü başla teste ben öyle yapacağım

Kaç gün sürüyor adetin benim 5 yada 6.bugün 5. Günüm dün ilk defa yaptım test çizgis bendede ilk defa kontrol çizgisinden koyuydu bugünde öyleydi ve şimdi silikleşti iki gün kopkoyuydu adetim henüz temizlendi galiba adet sonlarına doğru yumurtluyormusum hayırlısı inşallah değerlendir canım bu bi kaç günü
Benim adetim 2 gün sürüyor 3. Gün azar azar gelir 4. Gün abdestlenirim. 5. Gün ovülasyon baktım çift çizgi belirdi geçen ay hiç belirmemişti dün değerlendirdim bugün degerlendircem inşallah🥰🙏🏽

Kızlar Allah tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah dileyen isteyen herkese.

Ovulasyon testlerinizi tam olarak kurallarına gore yapıyor musunuz?

Kızlar Allah tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah dileyen isteyen herkese.

Ovulasyon testlerinizi tam olarak kurallarına gore yapıyor musunuz?
Sağol canım hepimize inşallah. Ben uymadım sıvı kuralına beni etkilemiyor lh Yükselince gayet çıkıyor Sabah ilk idrarla da yaptım eğer peak sa lh biç etkilenmiyor bende

Sağol canım hepimize inşallah. Ben uymadım sıvı kuralına beni etkilemiyor lh Yükselince gayet çıkıyor Sabah ilk idrarla da yaptım eğer peak sa lh biç etkilenmiyor bende
Peki nereden anlıyorsun etkilenmediğini, ilk defa duyuyorum böyle bir durumu

Peki nereden anlıyorsun etkilenmediğini, ilk defa duyuyorum böyle bir durumu
Etkilenmiyor işte dün ve önceki gün iki üç saat aralıklarla yaptım sürekli peak tı üstelik test çizgisi kontrol çizgisinden baya bi koyu çıktı her yapısımda suda içtim idrarada sıkışık değildim sabah kalkar kalkmazda yaptım sürekli gördüm. Ama bugun silik çıktı dün gecede silik çıktı ve gaz sancısı oldu şimdi yine yaptım sıvı almamışım mesela bir kaç saattir hepten silik

Back