Gebeliğe Hazırlık Adetin 4. Gunu ovu testi pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

HtcL53

4812-412
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
798
568
103
Kizlar bugun 4. Gunum adetimin lh testi yaptim merak ettigim icin ve pozitif cikti ne Anlama geliyor yoksa adetliyken mi yumurtluyorum ilk defa test cizgisi kontrol cizgisinden koyu cikti cok sasrdim basina boyle bir durum gelen oldumu sivi alimina dikkat etmedim

Eklentiler

• DF090D32-9E6E-4C44-9EE2-A10E212ACC2B.jpeg
    DF090D32-9E6E-4C44-9EE2-A10E212ACC2B.jpeg
    47,5 KB · Görüntüleme: 84
adetin kaç gün sürüyo? iki adet arası kısa mı?

ilk defa bu ay mı test yaptın daha önce yumurtlama görememiş miydin?

ilk defa bu ay mı test yaptın daha önce yumurtlama görememiş miydin?
Yok gecen ayda yapmistim 14. Gun yumurtlama oldu ama test cizgisi bukadar koyu degildi kontrol cizgisiyle hemen hemen ayniydi. Hatta gecen ay adetliyken yine yapmistim cok ince silik bi cizgi cikmisti. Birde soyle birsey var bugun adetimin dorduncu gunu ve hala goguslerim agiriyor ve Tas gibi simdiye yumusamis ve agrisi gecmesi lazimdi. Acaba hormonlarla ilgili problem olabilirmi

Yok gecen ayda yapmistim 14. Gun yumurtlama oldu ama test cizgisi bukadar koyu degildi kontrol cizgisiyle hemen hemen ayniydi. Hatta gecen ay adetliyken yine yapmistim cok ince silik bi cizgi cikmisti. Birde soyle birsey var bugun adetimin dorduncu gunu ve hala goguslerim agiriyor ve Tas gibi simdiye yumusamis ve agrisi gecmesi lazimdi. Acaba hormonlarla ilgili problem olabilirmi
yumurta çatlamayıp kiste dönüşünce ovulasyon testi hep pozitif çıkabiliyor ama sen adet olmussun ondan değildir. çok acayipmiş ya :/ peki adetin 4gün mü sürüyo

Bi gebelik testi yapsana Canım çok ilginç

yumurta çatlamayıp kiste dönüşünce ovulasyon testi hep pozitif çıkabiliyor ama sen adet olmussun ondan değildir. çok acayipmiş ya :/ peki adetin 4gün mü sürüyo
5 yada 6 gun suruyor ama gecen ay biter bitmez sogan kurune basladim devam ettirdi adetimi 11 gun surdu biraz dengemi bozdu

yok bence ilişki yaşama çünkü enfeksiyon riski var kanama varken riskli.
belki de kürlerin yan etkisi olabilir. hormon dengesini değiştirebilecek kürler sonuçta , yumurtladığını sanmıyorum adetken yumurtlama olmaz der doktorlar. imkansız diye bişey yoktur tabi ama bence lh hormonunu arttıran başka bişey vardır.

yok bence ilişki yaşama çünkü enfeksiyon riski var kanama varken riskli.
belki de kürlerin yan etkisi olabilir. hormon dengesini değiştirebilecek kürler sonuçta , yumurtladığını sanmıyorum adetken yumurtlama olmaz der doktorlar. imkansız diye bişey yoktur tabi ama bence lh hormonunu arttıran başka bişey vardır.
Yani Bende Imkan vermiyorum ama lh neden boyle yuksek birsey olmaz dimi korkuyorum

Back