• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetin 35.günü yumurtlama gerçekleşti lütfen yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Solin44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2017
67
100
43
Merhaba hanımlar,ben ortalama 30 günde bir adet oluyorum bu ay adetim 5 gün gecikti test yaptım negatifti. Soğuk algınlığım vardı ilaç kullanmam gerekiyodu ne olur ne olmaz belki gebelik vardır ilaç kullanmadan önce ögrenirim diye doktora gittim. Doktorum yumurtan Yen'i olgunlaşmış bugün çatlıyo bugün ve yarın ilişki öneriyorum dedi. Yani anlayacağınız adet döngümün 35. Günü yumurtlamam gerçekleşmiş oldu daha önce böyle birşey yaşayan var mı bu şekilde hamile kalan ??

Merhaba hanımlar,ben ortalama 30 günde bir adet oluyorum bu ay adetim 5 gün gecikti test yaptım negatifti. Soğuk algınlığım vardı ilaç kullanmam gerekiyodu ne olur ne olmaz belki gebelik vardır ilaç kullanmadan önce ögrenirim diye doktora gittim. Doktorum yumurtan Yen'i olgunlaşmış bugün çatlıyo bugün ve yarın ilişki öneriyorum dedi. Yani anlayacağınız adet döngümün 35. Günü yumurtlamam gerçekleşmiş oldu daha önce böyle birşey yaşayan var mı bu şekilde hamile kalan ??
Canım önemli olan yumurtlaman düzensizse genelde pko dan süphelenilio inş tutar bebişin istiyorsan

Canım önemli olan yumurtlaman düzensizse genelde pko dan süphelenilio inş tutar bebişin istiyorsan
Evet istiyorum doktorum bi sorun olmadığını yumurtalıkların da rahmin de sağlıklı olduğunu söyledi ilk defa böyle bişey başıma geldi hiç duymamıştım şaşırdım

Canım hiç belli olmuyor.benim hep düzenliydi adetlerim.hamile kaldığım ay da düzenli oldum ama adetim biter bitmez yumurtlamisim erkenden döllenme olmuş.kafanı takma, doktorunu dinle inşallah bebisine kavuştursun Allah'ım seni beni tüm isteyenleri :KK200:

Canım geçen cuma adet kanamam başladı tedavi için doktora gittim. Yumurtam olduğunu öğrendim. İki gün ilişki önerdi ama ne mümkün klomene başladık. Oluyor yani her kadının anatomisi farklı en azından yumurta var

Peki ne zaman test yapsam çıkar adet döngüm değiştiği için adetime kaç gün kaldığını bilmiyorum

Peki ne zaman test yapsam çıkar adet döngüm değiştiği için adetime kaç gün kaldığını bilmiyorum
Yumurtlama nin ustunden 15 gun gecince erken gebelim testi.yap su 20 25 tl olanlardan cikar canim

Yumurtlama nin ustunden 15 gun gecince erken gebelim testi.yap su 20 25 tl olanlardan cikar canim
Erken gebelik testlerine güvenmiyorum bu ay daha adetim geçince yaptım çift çizgi çıktı kan testi yaptım negatifti ondan sonra doktora gittim zaten daha yeni yumurtlamam gerçekleştiğini öğrendim

canim bende gec yumurtladim 14. Gun degilde 12-13 gun sonrwsi yani 26.27.gune denk geliyor ve suan 35 haftalik gebeyim

Back