Adetin 3. Günü yapılan hormon testi

gulsah236

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
3
1
286
35
Manisa
Herkese merhabalar, 1 senedir çocuk düşünüyoruz henüz olmadı genel kontrol amacıyla doktora çıktım. Doktorum adetimin 3. Günü tekrardan gelmemi ve hormonlarıma bakmak istediğini söyledi. 4 aydır adetimin 3. Günü hafta sonu yada resmi tatillere denk geliyor bu testi biran önce yaptırıp sonuca kavuşmak istiyorum acilde bu testlere bakılır mı hafta sonu ve resmi tatiller girdiği için bir türlü yaptıramıyorum Daha önce yaptıran arkadaşlar varsa rica etsem bu zamanlara denk gelip test yaptıran var mı ? Şimdiden teşekkür ederim.

Benzer durumu ben de yaşıyorum. Doktor adetin 2.günü gel demişti bana. Dün kahverengi lekelenme başladı, bugün de öyle devam ediyor. Öğleden önce günlük ped koydum, şu ana kadar tırnak boyutunda oldu pede. Bugün 2.günüm olmuş oluyor ama reglim tam sökülmediği için gitmedim doktora. Rengi kırmızıya dönseydi yarın gidecektim ama dönmedi. Araya da 23 Nisan giriyor. 24 Nisan gitmeyi düşündüm.

Bilgisi olan arkadaşlar beni de aydınlatabilir mi? Kafam karıştı.

Bende bu konu ile ilgili çam sakura şehir hastanesini aradım bugün çarşamba günü 23 Nisan kan ve sperm testi verebilirmiyiz die resmi tatillerde ve hafta sonu çalışmadıklarını söylediler ama özel hastaneler cumartesi günü öğlene kadar test yapıyorlar

Anladım. Teşekkür ederim bilgi için

Bende yarın gideceğim 2. Günü olacak ama yoksa hormon testlerini yaptıramayacağım araya yine 23 Nisan girecek günüm geçicek bu ay şansımı deneyeceğim inşallah sonuca ulaşırız

Bende yarın gideceğim 2. Günü olacak ama yoksa hormon testlerini yaptıramayacağım araya yine 23 Nisan girecek günüm geçicek bu ay şansımı deneyeceğim inşallah sonuca ulaşırız
İnşallah ben 24 Nisan’da gitmeyi düşündüm. Reglim hala sökülmedi. Reglimin sökülmesini beklemekle yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama kahverengi lekelenme varken gitmek de içime sinmiyor gibi. Sizin nasıl?

Benim normal geliyor dün az kesik kesikti bugün çoğaldı. gittim sabahtan verdim testlerimi doktor özellikle 3. Günü gel dedi ama mecbur gitmek zorundayım yarın baktıramam tatile denk geliyor doktora söyledim iyi yapmışsın gelmekle dedi

Anladım. İnşallah iyi gelir sonuçlarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…