adetin 3. günü testi

tweety25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
210
0
46
Yozgat
arkadaslar drum adetin 3. yada 4. günü gel test yapcaz dedi bu ne testi? cocuk düşünüyorum ama olmuyor sorunumda cıkmadı. ne testi yapılcak bilen varsa cevap verebilirmisiniz?

arkadaslar drum adetin 3. yada 4. günü gel test yapcaz dedi bu ne testi? cocuk düşünüyorum ama olmuyor sorunumda cıkmadı. ne testi yapılcak bilen varsa cevap verebilirmisiniz?

Hormon tstleri canım. Adetin 2. veya 3. günü bakılıyor.
Doktorum bana da yazmıştı ama, adet gecikmesi yaşıyorum şu an 4 gün gecikti.
T3,STSH, Serbets T4, LH, FSH, Prolaktin hormonlarına bakacaklar.

cok tesekkur ederim arkadaslar. aradım drumu 4. günü gel bakalım dedi. çarşamba gidicem kısmetse.

siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa soru-cevap şeklinde önemli bir konuda yrd talep ediyorum.. moralim çok bozuk çünkü..

stresli bir dönem geçiriyorum ve adet düzenim dengesiz seyrediyordu.3aylık bir gecikme yaşadım. doktora gittiğimde adet düzensizliğim icin bana Progestan diye bir hap verdi.. bir hafta kullan adetinin 3.günü de gel hormon testi ve ultrasonla bakalım denildi. ilacı kullandım kullanmasına ama ilaç beni mahvetti.. ilacı araştırdıgımda kullanılan durumlar daha o zamandan canımı sıkmıştı.. 5gün kullandım ilacı 3gün sonrasında(cuma) regl oldum.. pazartesi doktora gittiğimde hormon testi yapıldı ve sonuçları:

ESTRADIOL= 78
FSH =6,58
LUTEINLESTIREN HORMON =15,09
PROLAKTIN =18,63
SERBEST T4 = 1,09
TSH = 1,49

bu sonuçlar dahilinde bana çocuğunun olamayacagını söyledi, cenelle diye bir ilaç verip 6ay kullan 6ay sonunda tekrar gel diyerek geri yolladı... hem içime sinmedi hem de inanılmaz moralim bozuldu..
başka bir doktora daha gideceğim fakat öncesinde konu hakkında bilgisi olan sizden, bilgi alabilir miyim...
teşekkürler..

estradiol ve serbest th dısında bütün testler bendede yapıldı. hemen hemen aynı sonuclar ne demek cnm cocugun olmaz. yumurtlamanda vardır belki sorun benimgibiş oda ilaçla düzewliyor

kesinlikle bozma moralini ve drunu degiş bence baska birine daha gitt. moralinide yüksek tut.

arkadaşlar öncelikle hepimizin sorunu adet benim de bazı sıkıntılarım var sizin memnun kaldığınız bir kadın doğum uzmanı varsa bana isim ve adresiyle yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler

Hormon tstleri canım. Adetin 2. veya 3. günü bakılıyor.
Doktorum bana da yazmıştı ama, adet gecikmesi yaşıyorum şu an 4 gün gecikti.
T3,STSH, Serbets T4, LH, FSH, Prolaktin hormonlarına bakacaklar.

katılıyorum bu hormonlara adetin 2,3 ya da 4. günü bakılıyor ama sebebini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…