Adetin 3. günü hormon testi

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
103
31
Merhabalar arkadaşlar adetim 3 aydır gecikiyor doktora gittim adetin 3.gunu kan vermem lazım malum kovid randevusuz gidemiyoruz geciktigi içinde kesin su diye randevu alamadm bugün başladı cuma günü 3. Günü randevu yok ta pazartesi ye var o güne biter zaten napicam bilemedim ya randevusuz erken gitsem randevu vermezlermi

Benimde öyle olmuştu adetimin 3. Günü randevu alamadığım için geldim demistim. Randevusuz hasta alan 1 doktor oluyor ona randevu verdiler o da sisteme girdi tahlilleri gittim kan verdim yaptırdım. Hormon tahlillerinde gün önemli olduğu için bizimde yapacak birşeyimiz yok bunun gününü ayarlayamıyoruz sonuçta. Sizde durumunuzu izah edin

İnşallah öyle olur kan vercem zaten sadece 5 dk sürmüyor doktorun odasında alınıyor zaten erken gidersem halledrm diye düşünüyorum bakalim

pandemiden dolayı sağlık ocaklarıda hormon testi yapıyor

pandemiden dolayı sağlık ocaklarıda hormon testi yapıyor
Oda aklıma geldi şimdi o kadar yol gitcem hastaneye randevu yok zaten bakmazlarsa gıcık olurum anlatırım durumu hallolur diye düşünüyorum sonucun çıktısını da kadin doğuma götürürüm

Oda aklıma geldi şimdi o kadar yol gitcem hastaneye randevu yok zaten bakmazlarsa gıcık olurum anlatırım durumu hallolur diye düşünüyorum sonucun çıktısını da kadin doğuma götürürüm
ilaçta yazıyorlar benim prolaktin yüksekti başka doktoru aradı kadın doğum doktoruydu heralde konuştular bana dostinex verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…